Altay Bayındır ilk maçını anlattı: Heyecanım çok fazlaydı

Altay Bayındır ilk maçını anlattı: Heyecanım çok fazlaydı

Türk futbolcu Altay Bayındır, Manchester United formasıyla sahaya çıktığı ilk maçın gururunu ve İngiltere macerasını paylaştı.

Spor

11.02.2024, 19:52

Fenerbahçe'den Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, ilk maçına FA Cup'ta Newport County karşısında çıktı. Old Trafford'da Türk bayrağının göndere çekilmesiyle birlikte yaşadığı gurur tarifsiz olduğunu belirtti. Bayındır, "Manchester United'da forma giyen ilk Türk futbolcu olmak ve bayrağımızın Old Trafford'da dalgalanması kelimelerle anlatılamayacak kadar tarifsiz. Bu nasıl anlatılabilir bilmiyorum ama tek kelimeyle 'gurur' diyebilirim" dedi.

Galatasaray'da derbi zaferinin primi ortaya çıktı: Her bir oyuncuya 1.5 milyon TL'lik prim verilmiş! Galatasaray'da derbi zaferinin primi ortaya çıktı: Her bir oyuncuya 1.5... Haberi Görüntüle

İLK MAÇIN ÖZEL ANI

Altay, ilk kez Manchester United formasını Newport County maçında giydi. Isınmaya çıktığı andan itibaren büyük bir heyecan yaşadığını ifade etti. İlk maça çıkmanın her zaman unutulmaz bir anı olduğunu belirten Altay, takımıyla birlikte galibiyet elde etmenin de kendisi için çok özel bir başlangıç olduğunu söyledi.

Okan Buruk'tan flaş Icardi-Osimhen kararı Okan Buruk'tan flaş Icardi-Osimhen kararı Haberi Görüntüle

İNGİLTERE'DEKİ YAŞAM

İngiltere'de yabancılık çekmediğini belirten Altay Bayındır, takım arkadaşları ve hocalarının kendisine büyük destek olduğunu ifade etti. İngiltere'nin hava koşullarını sevdiğini ve ülkenin kültürüne ilgi duyduğunu belirten Altay, zamanının çoğunu antrenman sonrası dinlenmeye ayırdığını ve boş vakitlerinde takım arkadaşlarıyla aktiviteler yaptığını söyledi.

Futbol efsanesinden futbol için ilginç öneri! Öyle bir şey söyledi ki... Futbol efsanesinden futbol için ilginç öneri! Öyle bir şey söyledi... Haberi Görüntüle

SORUMLULUK VE DESTEK

Altay Bayındır, Manchester United taraftarları ve Türk sevenlerinin kendisine gösterdiği destekle motive olduğunu belirtti. Türkiye'yi sadece kendisinin değil, ülkesini temsil ettiğinin bilincinde olduğunu söyleyen Altay, Avrupa'da oynayan futbolcular olarak büyük bir sorumluluk taşıdıklarını ifade etti. Taraftar ve Türk insanının gösterdiği desteği her zaman hissettiğini belirten Altay Bayındır, bu durumun kendisini özel hissettirdiğini ve teşekkür ettiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading