Yandex Metrica

Altınordu'dan ayrılan Hüseyin Eroğlu yeni rotasını duyurdu

Altınordu'dan ayrılan Hüseyin Eroğlu yeni rotasını duyurdu

Son dakika haberleri... Yaklaşık 10 sene Altınordu'nun teknik direktörlüğü yapan Hüseyin Eroğlu, dün sürpriz bir şekilde görevinden ayrılmıştı. Tesislerde düzenlenecen törenle veda eden 50 yaşındaki hoca, yeni adresini belirledi.

Spor

23.01.2024, 19:17

 Altınordu'da teknik direktörlük görevinden ayrılan Hüseyin Eroğlu, Altınordu'daki sistemin aynı şekilde devam edeceğini belirterek, "Benim ne yapacağım konusunda henüz bir şey söylemek için çok erken. Öncelikli olarak Avrupa’ya gidip tüm yenilikleri yerinde görüp incelemek ve yeni bir projeye başlamak istiyorum." dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye’de 10 yıl aralıksız bir takımda görev yapmanın olmadığını belirtti. Altınordu'nun futbol okullarından A Takımı’na kadar dev bir organizasyon olduğunu bildiren Eroğlu, " Böyle bir sistemi ancak birlikte hareket ederek çevirebilirdik ve bunu başardık. Sportif başarıya değil, her zaman daha iyisini gerçekleştirmeye, Türk gençlerine rol model olmaya, onlarla daha güzel bir geleceğe yürümeye odaklandık. Bugün Altınordu varsa, bunda görev yapan herkesin, bizimle birlikte yürüyen sponsorların, medyanın ve kamuoyunun büyük emeği var." değerlendirmesinde bulundu.

PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! Haberi Görüntüle

HÜSEYİN EROĞLU: 1000'E YAKIN OYUNCU AY-YILDIZ FORMASI GİYDİ

Sistemin çok sayıda yıldız yetiştirdiğini aktaran Eroğlu "Bir yandan Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Oğulcan Ülgün, Erce Kardeşler, Mert Hakan Yandaş, Berke Özer, Barış Alıcı, Kerim Alıcı, Ravil Tagir, Enis Destan, Burak İnce, Yiğit Emre Çeltik, Ozan Can Oruç, Alican Özfesli ve Taha Tepe gibi oyuncuları yetiştirdik. 10 yıllık süreçte Genç Milli Takımlar’a 68 oyuncu verdik. Bu oyuncular 1000’e yakın ay-yıldızlı formayı giyerek ülkemizi temsil etti. Akademi ekiplerimiz 15 Türkiye şampiyonluğu kazandı." ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi kriterlere göre simüle edildi: 3 büyüklerden 1'i zirveye oynadı, diğer ikisi döküldü Avrupa Ligi kriterlere göre simüle edildi: 3 büyüklerden 1'i zirveye... Haberi Görüntüle

HÜSEYİN EROĞLU YENİ HEDEFİNİ AÇIKLADI

Kariyerinde yeni bir döneme giren Hüseyin Eroğlu, bundan sonraki süreçte ne yapacağını anlattı.

Henüz karar vermenin erken olduğunu belirten Eroğlu, "Öncelikli olarak Avrupa’ya gidip tüm yenilikleri yerinde görüp incelemek ve yeni bir projeye başlamak istiyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading