Yandex Metrica

Amedspor'un yeni transferi Britt Assombalonga kimdir?

Amedspor'un yeni transferi Britt Assombalonga kimdir?

Trendyol 1. Lig'e yükselen Amedspor tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor. Süper Lig'e yükselme hedefi olan Amedspor yeni transferlerle takımını güçlendiriyor. Son olarak Britt Assombalonga bundan böyle Amedspor forması giyecek. Peki Britt Assombalonga kimdir? Amedspor'un yeni transferi hangi mevkide oynuyor?

Gündem

27.07.2024, 11:19

Trendyol 1. Lig'e yükseldikten sonra gözünü Süper Lig'e çeviren Amedspor yeni bir yapılanmaya gitti. Teknik direktörlük koltuğuna Ersun Yanal getirilirken takım yeni transferlerle de güçlendirildi. Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de devam eden Amedspor bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Amedspor son olarak Britt Assombalonga'yı renklerine bağladı.

Bu e-postaya dikkat! Dolandırıcıların yeni yeni tuzağı: 'Çift ödeme iadesi' Bu e-postaya dikkat! Dolandırıcıların yeni yeni tuzağı: 'Çift ödeme iadesi' Haberi Görüntüle

BRİTT ASSOMBALONGA KİMDİR?

Britt Assombalonga  6 Aralık 1992 yılında dünyaya geldi. Demokratik Kongolu millî futbolcu Türkiye'de çeşitli kulüplerde formaya giydi.Antalyaspor'un ardından 1. Lig ekiplerinden Amedspor'a transfer oldu. Bir dönemler Adana Demirspor forması da giymiştir. 

Forvet mevkiinde oynayan Britt Assombalonga Zaire'nin başkenti Kinşasa'da doğdu.

Babası da kendisi gibi milli futbolcudur. Babasının adı Fedor Assombalonga'dır.

8 yaşındayken ailesi ile Londra'ya taşındı.

Londra'nın Camden ilçesindeki Swiss Cottage semtinde büyüdü.

İstanbul'da yine metro arızası! Yolda kalan vatandaşlar isyan etti İstanbul'da yine metro arızası! Yolda kalan vatandaşlar isyan etti Haberi Görüntüle

AMEDSPOR YENİ TRANSFERİ DUYURDU

Amedspor  Britt Assombalonga'yı kadrosuna kattı. Kulüp sosyal medya hesabından transferi şu paylaşımla duyurdu; "Hoşgeldin Britt Assombalonga! Daha önce Antalyaspor forması giyen forvet Britt Assombalonga, artık Amedspor forması giyecek! İmza töreninde Başkan vekilimiz Baran Durmaz hazır bulundu. Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan kulübümüzün başarısı için ter dökecek Britt Assombalonga’ya “Hoş geldin” diyoruz. Camiamıza hayırlı olsun!"

*********

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading