Yandex Metrica

Sitede Ara

Ancelotti öve öve bitiremedi! Arda Güler mikrofonu eline aldı Madrid'i böyle coşturdu

Şampiyonlar Ligi'ni 15 kez kazanan Real Madrid takımı, İspanya'nın başkenti Madrid'de şampiyonluğunu kutladı. Takım futbolcuları ve teknik kadro, Santiago Bernabeu Stadı'nda taraftarlar ile bir araya geldi. Üstü açık otobüsle şehir turu atan Real Madrid'in teknik heyet ve futbolcularına, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Eflatun-beyazlılar, şampiyonluğun sevincini Madrid sokaklarında taraftarlarıyla kutladı. Arda Güler, Şampiyonlar Ligi kutlamalarında Real Madrid taraftarlarına İspanyolca seslendi. 

Spor

03.06.2024, 12:06

Cumartesi günü İngiltere'de oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Alman ekibi Borussia Dortmund'u 2-0 yenen Real Madrid, Şampiyonlar Ligi kupasını 15. kez kazandı. Arda Güler, Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ilk Türk futbolcu oldu. Milli futbolcu ayrıca, bu sezon Real Madrid formasıyla Kral Kupası, La Liga Kupası ve Şampiyonlar Ligi Kupası'nı havaya kaldırarak tarihe geçti.

Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç bırakmayız, Çok çekiniyorlarsa turnuvadan çekilsinler! Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç... Haberi Görüntüle

MADRİD'DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Şampiyonlar Ligi'ni 15 kez kazanan Real Madrid takımı, İspanya'nın başkenti Madrid'de şampiyonluğunu kutladı. Takım futbolcuları ve teknik kadro, Santiago Bernabeu Stadı'nda taraftarlar ile bir araya geldi. Üstü açık otobüsle şehir turu atan Real Madrid'in teknik heyet ve futbolcularına, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Eflatun-beyazlılar, şampiyonluğun sevincini Madrid sokaklarında taraftarlarıyla kutladı.

Trabzonspor taraftarına tribün yasağı geldi! Artık yer almayacak... Trabzonspor taraftarına tribün yasağı geldi! Artık yer almayacak... Haberi Görüntüle

''SİZİ ÇOK ÖZEL BİR ÇOCUKLA TANIŞTIRACAĞIM''

Şampiyonluk kutlamasında bir detay dikkat çekti. Kutlamada taraftarlara seslenen İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, "Sizi çok özel bir çocukla tanıştıracağım." diyerek, mikrofonu attığı gollerle ve yaptığı asistlerle Türk halkına büyük bir gurur yaşayan milli futbolcu Arda Güler'e uzattı.

Galatasaray'da kara günler yaklaşıyor olabilir! Icardi'nin durumu... Galatasaray'da kara günler yaklaşıyor olabilir! Icardi'nin durumu... Haberi Görüntüle

TARAFTARA İSPANYOLCA SESLENDİ

Taraftarları heyecanlı bir şekilde selamlayan Arda Güler, İspanyolcasını konuşturdu. Arda Güler, "Merhaba Madridistalar!Biz bir aileyiz. Her şey için teşekkürler." ifadelerini kullandı. Arda Güler'in sözleri sonrası taraftarlar coşarken Ancelotti de oyuncusuna sarıldı.

Türkiye, Dünya Kupası'na erken veda etti: eMilli Takım elendi Türkiye, Dünya Kupası'na erken veda etti: eMilli Takım elendi Haberi Görüntüle

MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ

Söz konusu görüntüler, sosyal medyada büyük bir ilgiyle izlendi. Arda Güler'in taraftarı İspanyolca selamladığı anların videosu milyonlarca kez izlendi. 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading