Ankara'da ormana girişler yasak mı? Ankara'da hangi ormanlara girmek yasak?

Ankara'da ormana girişler yasak mı? Ankara'da hangi ormanlara girmek yasak?

Ankara'da ormana girişler yasak mı? İstanbul'un ardından Ankara'da ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı açıklandı. Orman yangınlarının önüne geçilmesi için alınan tedbirler kapsamında 12 Haziran 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı.  Ankara'da hangi ormanlara girmek yasak? sorularına ise yanıt aranıyor.

Gündem

12.06.2024, 13:13

Ankara Valiliği'nden ormanlara giriş konusunda önemli bir karar geldi. Ankara'da aşırı sıcaklar ve bilinçsizlik nedeniyle orman yangınlarının önüne geçilmesi için ormana girişler yasaklandı. 

Chery'nin fabrikası nerede, hangi ilde olacak? Chery Türkiye'de fabrika açacak mı? Chery'nin fabrikası nerede, hangi ilde olacak? Chery Türkiye'de fabrika açacak... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA ORMANA GİRİŞLER YASAK MI?

Ankara Valiliği ormana girişlerin yasaklandığını açıkladı. Kentteki ormanlarda yangın riskinin en aza indirilmesi için alınan bu karar 12 Haziran 2024'te başladı. Ankara ormana giriş yasağı 30 Eylül'e kadar devam edecek. 

Ehliyet yenileme son gün ne zaman? Sürücü belgesi yenilenmezse ne olur, cezası ne kadar? Ehliyet yenileme son gün ne zaman? Sürücü belgesi yenilenmezse ne... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA HANGİ ORMANLARA GİRİŞ YASAK?

Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı. Yasağın 30 Eylül'e kadar devam edeceği açıklandı. 

Ormanlarda yetkili idarelerin gözetim ve denetiminde bulunan mesire alanları, tabiat parkları ve milli parklarda söz konusu tarihe kadar idarece belirlenen ocak, mangal, barbekü yerleri dışında ateş, mangal, semaver, piknik tüpü yakılamayacak.

Bu alanlara 09.00-21.00 saatlerinde giriş ve çıkış yapılabilecek ancak belirlenen saatler dışında kamp yapılamayacak ve çadır kurulmasına izin verilmeyecek.

Kamping işletmeleri haricinde ormanlık alanlarda kamp yapılamayacak ve çadır kurulamayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading