Yandex Metrica

Ankara'ya yazık etmeyin! Turgut Altınok'dan vatandaşlara çağrı: Kırılan mermerin tamirini yapamayan bir yönetim var

Ankara'ya yazık etmeyin! Turgut Altınok'dan vatandaşlara çağrı: Kırılan mermerin tamirini yapamayan bir yönetim var

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek ile Gölbaşı AK Parti ve MHP ilçe başkanlıklarını ziyaret ederen AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Şu anda Ankara'da kaldırımların bakımı yapılamıyor. Kızılay'da vatandaşlar, 'Yağmur yağdığı zaman attığımız her adımda ıslanıyoruz' diyor. Maalesef kırılan mermerin, taşın, tamirini yapamayan bir büyükşehir belediye yönetimi var" dedi.

Gündem

05.04.2024, 00:50

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Gölbaşı Belediye Başkanı'mız güzel bir tarih ve kültür çevre düzenlemesi yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı'nın 5 yılda yapamadığı travmayı da yaptı. Şimdi bu güzel hizmetleri hep beraber devam ettireceğiz. Bu birlik ve beraberliğimize hem Gölbaşı'nda hem büyükşehirde halel getirmemeliyiz" şeklinde konuştu.

Santa Maria İtalyan Kilisesi saldırısının planlayıcısı İstanbul'da yakalandı Santa Maria İtalyan Kilisesi saldırısının planlayıcısı İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

"KIRILAN MERMERİ BİLE TAMİR ETMİYORLAR"

Sözlerine devam eden Altınok, Mansur Yavaş göreve geldiğinden Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 3,5 milyar TL borcu olduğunu ancak şu anda 20 milyar TL borcu olduğunu belirterek, "Sattığı 3 milyar liralık gayrimenkul var. Ankara'ya kazandırdığı bir tane katma değer katacak hizmeti yok. Projesi de yok. Olanları ise çürüttü. Şu anda Ankara'da kaldırımların bakımı yapılamıyor. Kızılay'da vatandaşlar, 'Yağmur yağdığı zaman attığımız her adımda ıslanıyoruz' diyor. Maalesef kırılan mermerin, taşın, tamirini yapamayan bir büyükşehir belediye yönetimi var." dedi.

Kayıp Narin'den bir iz var mı amcası neden tutuklandı? İşte cevap bekleyen 8 soru Kayıp Narin'den bir iz var mı amcası neden tutuklandı? İşte... Haberi Görüntüle

"ANKARA'YA YAZIK EDERSİNİZ"

"Mansur Yavaş 'Benim büyük projem yok' diyor." diyen Altınok, "Ankara'yı yönetip, tekrar talip olan ve projesi, vizyonu olmayan adama oy verirseniz Ankara'ya yazık edersiniz" diye konuştu.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Eylül ayında faiz indirimi olur mu? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Eylül ayında faiz indirimi... Haberi Görüntüle

"HEM BALA'MIZI HEM GÖLBAŞI'MIZI GÜÇLENDİREĞİZ"

Sözlerine devam eden Altınok, Gölbaşı-Bala ilçeleri arasında organize sanayi bölgesi kuracaklarını da belirterek, "Valimizle daha önce görüştük. Sadece bir holdingimizin kuracağı fabrikada 5 bin kişi çalışacak. Çalışacak teknik eleman, işçi bulunamayacak. Hem Bala'mızı hem Gölbaşı'mızı güçlendirecek, ekonomimize ciddi katkısı olacak" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading