Yandex Metrica

Sitede Ara

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü Manavgat'ta: 'Kutlu bir yola çıktık'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü Manavgat'ta: 'Kutlu bir yola çıktık'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, "Örnek projeler hayata geçirdik. Hayatın her alanında ciddi tecrübeler elde ederek, hemşehrilerimize en güzel hizmetleri yaparak, örnek bir belediyecilik gerçekleştirdik. Bu belediyecilik pratiğimizin Antalya'mız ve 19 ilçesine de yayılmasını isteyerek, kutlu bir yola çıktık. Hizmetlerimizde, eserlerimizde en güzelini Antalya'mıza ve 19 ilçemize getireceğiz." dedi.

Gündem

27.02.2024, 10:46

Seçim çalışmalarını Manavgat ilçesinde sürdüren Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, ilçedeki basın mensupları ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Tütüncü, Antalya'nın yarınları ile Manavgat'ın gelecek vizyonu için 31 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğuna değinerek işini bilen, şehrini tanıyan, şehrin gelecek vizyonlarını oluşturmayı başarmış bir kadroyla yola çıktıklarını, Antalya ile 19 ilçesini altın çağ ile buluşturacaklarını söyledi.

Bahçeli’den MYK üyesine klasik araç hediyesi Bahçeli’den MYK üyesine klasik araç hediyesi Haberi Görüntüle

"KUTLU BİR YOLA ÇIKTIK"

Kepez'de hizmet dolu 15 yıl geçirdiklerini anlatan Tütüncü, "Antalya'nın arka mahallesi olan Kepez, bugün Antalya'nın en büyük ilçesi oldu. Kepez Belediyesi, bugün belediyecilik konusunda en önemli hizmetleri yapan, Türkiye'de bazı uygulamaları takip edilen ve ilham olan bir belediye haline geldi. Kepez potansiyelini keşfetti ve şimdi geleceğe çok büyük hedeflerle bakıyor." dedi. İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına da değinen Hakan Tütüncü, Kepez'de 90 bin gecekondunun kavgasız gürültüsüz yıkıldığını, 15 tane hastane, 150'den fazla okulun yapıldığını, 1200 kilometre yol açıldığını, ilçeye 3,5 milyon metrekare yeşil alan, 13 müze ve 22 kütüphane kazandırıldığını dile getirdi. Kepez'deki hizmetlerini anlatmaya devam eden Tütüncü, Kepez Belediyesinin, TÜBİTAK işbirliği ile Türkiye'nin en büyük Bilim Merkezi'ni, Antalya'ya kazandırdığını da vurgulayarak "Örnek projeler hayata geçirdik. Hayatın her alanında ciddi tecrübeler elde ederek, hemşehrilerimize en güzel hizmetleri yaparak, örnek bir belediyecilik gerçekleştirdik. Bu belediyecilik pratiğimizin Antalya'mız ve 19 ilçesine de yayılmasını isteyerek, kutlu bir yola çıktık. Hizmetlerimizde, eserlerimizde en güzelini Antalya'mıza ve 19 ilçemize getireceğiz." diye konuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading