Yandex Metrica

Sitede Ara

Antalya'da turizme balta: 2 bardak nar suyuna 1200 TL istedi!

Türk turizminin önemli noktalarından biri olan Antalya'da skandal bir olay yaşandı. Tatil bölgesinde bulunan bir işletme turistlerden 2 adet nar suyu için 1200 TL aldı. Dolandırıldığını anlayan turistler polisi arayarak şikayetçi oldu. 

Gündem

17.07.2024, 16:27

Yaz tatilini Türkiye'de geçirmek için Antalya'ya gelen turistler açgözlü esnafın gazabına uğradı. turistler bir işletmeden 2 adet nar suyu almak istedi. İşletmeci şahıs, iki nar suyu için turistlerden 1200 TL ücret talep etti. 

Bekir Yunus Uçar kimdir? Neden öldü? Bekir Yunus Uçar kimdir? Neden öldü? Haberi Görüntüle

PARA İADE EDİLDİ

Kendilerinden istenen fahiş fiyat sonrası dolandırıldıklarını anlayan turistler polise başvurdu. Büfeye gelen polis ekipleri, turistin ödediği fazla miktarı iade etmek için müdahale etti. Polislerin müdahalesi sonucunda alınan para üstü turiste geri verildi.Turistler polislerin hızlı müdahalesi ve yardımı için teşekkür etti.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Dev projeyi kamu kaynağı kullanmadan hayata geçiriyoruz! Bakan Uraloğlu duyurdu: Dev projeyi kamu kaynağı kullanmadan hayata geçiriyoruz! Haberi Görüntüle

TUTANAK TUTULDU

Skandal olay sonrası işletme hakkında tutanak tutuldu, dondurma ve meyve suyu satışı yapılan stant bulunduğu yerden kaldırıldı. 

Yaşanan olayların sosyal medyada viral olmasıyla birlikte açıklama yapan işletme, yeni işe başlayan çalışan tarafından yapılan satışı asla tasvip etmediklerini, düzeltmenin yapılıp paranın iade edildiğini ve özür dilendiğini belirterek, satışı yapan personelin aynı gün iş yeri ile ilişiğinin kesildiği bilgisini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malazgirt, Türklerle birlikte tüm Müslümanların zaferidir Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malazgirt, Türklerle birlikte tüm Müslümanların zaferidir Haberi Görüntüle

BU İLK DEĞİL

Hatırlacağı üzere geçtiğimiz günlerde Edirne'de de buna benzer bir olay yaşanmıştı. Bazı esnafların Bulgar turistlere fahiş fiyat uyguladığı aktarılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading