AÖF sınav yerleri nereden bakılır, öğrenilir? AÖF sınav giriş belgesi sorgulama nasıl oluyor, belge nereden alınır?

AÖF sınav yerleri nereden bakılır, öğrenilir? AÖF sınav giriş belgesi sorgulama nasıl oluyor, belge nereden alınır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi sınavlarına katılacak öğrenciler, AÖF sınav yerlerini öğrenme konusunda bilgi almak istiyor. AÖF sınav yerleri nereden bakılır, öğrenilir? AÖF sınav giriş belgesi sorgulama nasıl oluyor, belge nereden alınır? Soruları da öğrencilerin merak ettiği konular arasında bulunuyor.

Genel

25.02.2024, 20:46

Öğrenciler, sınav öncesinde AÖF sınav yerlerini öğrenme konusundaki detayları, başta "AÖF sınav yerleri nereden bakılır, öğrenilir? AÖF sınav giriş belgesi sorgulama nasıl oluyor, belge nereden alınır?" soruları başta olmak üzere birçok ayrıntıyı araştırarak internet üzerinde bulmaktadır.

Çocuk parkında mide bulandıran olay! Vatandaşlar o kişiyi çöp kutusuna attı! Çocuk parkında mide bulandıran olay! Vatandaşlar o kişiyi çöp kutusuna... Haberi Görüntüle

AÖF SINAV YERLERİ NEREDEN BAKILIR, ÖĞRENİLİR?

2023-2024 AÖF güz dönemi vize sınavı, 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecektir. AÖF vize sınavı, yüz yüze olarak düzenlenecektir. Sınav katılımcıları, sınav giriş yerlerini öğrenmek için https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ internet adresini ziyaret edebilirler. Ayrıca, gerekli belgelerini çıktı alarak sınav hazırlıklarını tamamlayabilirler.

>AÖF SINAV YERLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Havalar yine şaşıtıcak! Yazlıklarınızı sakın kaldırmayın! Pastırma sıcakları geliyor:  İşte herkesin kavrulacağı o tarih Havalar yine şaşıtıcak! Yazlıklarınızı sakın kaldırmayın! Pastırma sıcakları geliyor: İşte... Haberi Görüntüle

AÖF SINAVDA KALEM, KALEMTIRAŞ VE SİLGİ VERİYORLAR MI?

AÖF sınavına katılırken, kalem, kalemtıraş ve silgi gibi kırtasiye malzemelerini yanınızda bulundurmalısınız. Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen sınavlarda, öğrencilere kalem, kalemtıraş ve silgi temin edilmemektedir. Ayrıca, öğrenciler, fotoğraflı sınav giriş belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF bürolarından temin edebilirler.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading