AP oturumunda Öcalan posteri açıp PKK propagandası yaptılar: Terör örgütü yandaşlarına yine müdahale edilmedi

AP oturumunda Öcalan posteri açıp PKK propagandası yaptılar: Terör örgütü yandaşlarına yine müdahale edilmedi

Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurul oturumu esnasında Abdullah Öcalan posteri açıp slogan atan PKK yandaşlarına müdahale edilmedi.

Dünya

27.03.2024, 17:27

Terör örgütü yandaşları Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurul oturumu esnasında terörist başı Abdullah Öcalan posterleri açıp terör örgütü için slogan attı. PKK 2002'den beri Avrupa Birliği'nin (AB) terör listesinde olmasına rağmen PKK yandaşlarına müdahale edilmedi.

İsrail, ön soruşturmayı tamamladı: Hizbullah İHA'sı İsrail helikopteri zannedilmiş İsrail, ön soruşturmayı tamamladı: Hizbullah İHA'sı İsrail helikopteri zannedilmiş Haberi Görüntüle

ÖCALAN İÇİN SLOGAN ATTILAR

Fransa'nın Strazburg kentinde düzenlenen AP Genel Kurulu'nda ekonomi konulu oturumu ziyaretçi bölümünde takip eden PKK yandaşları kürsüde bir milletvekilinin, konu bağlamındaki konuşması sırasında Öcalan lehine Kürtçe sloganlar atmaya başladı.

Oturumun moderatörü ve konuşmacı milletvekili, şaşkınlık içinde yukarı doğru bakarak ne olduğunu anlamaya çalışırken terör örgütü yandaşları Öcalan posterleri açtı ve kürsüye kağıtlar attı.

MODERATÖR ÇAĞRI YAPTI

Moderatör, bir süre protestonun sonlandırılması ve oturuma devam etme çağrısında bulundu. Salondaki görevliler bu esnada yerden kağıtları toplamaya çalıştı.

Almanlar batıyor! Yunan medyası böyle duyurdu: Berlin titriyor, Avrupa korkuyor Almanlar batıyor! Yunan medyası böyle duyurdu: Berlin titriyor, Avrupa korkuyor Haberi Görüntüle

PKK YANDAŞLARI DIŞARI ÇIKARILMADI

Olayın devam etmesi üzerine moderatör, oturuma ara verme kararı aldığını duyurdu ve canlı yayın kesildi. Herhangi bir müdahalede bulunulmayan PKK yandaşlarının dışarı çıkarılmaması dikkati çekti.

Ardından AP'nin Genel Kurul oturumlarını düzenleyen biriminden yapılan açıklamada, kargaşaya yol açan bir protesto nedeniyle oturuma ara verildiği bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading