Yandex Metrica

Apple, yapay zeka özelliği ile dikkat çekti! Almanya daha bu özelliği tanıyamadı

Apple, yapay zeka özelliği ile dikkat çekti! Almanya daha bu özelliği tanıyamadı

Apple, iPhone 16 ile şirketi yapay zeka çağına sokmayı amaçlayan en son akıllı telefon modelini tanıttı. Yeni yapay özelliğini daha Almanya deneyemedi. 

Teknoloji

26.09.2024, 16:34

İPhone 16, yapay zeka işlevlerinden Avrupa'daki kullanıcıları mahrum bıraktı. Önemli işlevlerden mahrum kalmalarının nedeni ise, dijital yasa DMA'dan kaynaklanan hukuki belirsizliklerle gerekçelendi. 

Pegasus'tan dünyada bir ilk: Klon kaptan! Yolcular yapay zeka ile şok geçirdi Pegasus'tan dünyada bir ilk: Klon kaptan! Yolcular yapay zeka ile... Haberi Görüntüle

APPLE, ALMANYA İŞİTME CİHAZI PAZARINI KARIŞTIRABİLİR

Apple, AirPods konusunda yeni bir hamle yaptı. AirPods kulaklıklarına yönelik yaptığı yeni yazılımla birlikte Almanya dahil olmak üzere işitme cihazı pazarını da sarsabileceği ön görülüyor.

Chrome kullanıcıları dikkat! Bu gece yarısına kadar vaktiniz kaldı: Kişisel verileriniz tehlikede! Chrome kullanıcıları dikkat! Bu gece yarısına kadar vaktiniz kaldı: Kişisel... Haberi Görüntüle

YAPAY ZEKA ÖZELLİKLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

İPhone, yeni yapay zeka özellikleriyle birçok avantajı peşinde getiriyor. Yapay zeka özelliği ile e-postaların ve metin mesajlarının önizlemesinde kısa özetler sunmayı, metin girişinden bireysel emoji sembolleri oluşturmayı ve talep üzerine bilgi toplamayı mümkün kılabilemli. Fotoğraf kütüphanesi araması, görsel içeriği analiz edilerek önemli ölçüde geliştirilmelidir.  Bu gelişmiş Apple yapay zekasının Almanya'ya ne zaman geleceği hakkında bir bilgi yer almamaktadır. 

Çocukların için sosyal medya problemi büyüyor Çocukların için sosyal medya problemi büyüyor Haberi Görüntüle

ALMANCA HAKKINDA AÇIKLAMA YAPMADI 

Apple en son kullandığı etkinlikte “Apple Intelligence” yalnızca İngilizce olarak çalıştığını söyledi. Etkinlikte Apple, önümüzdeki yıl için Fransızca, İspanyolca, Çince ve Japonca da dahil olmak üzere birkaç dili kaydedecek. Etkinlik süresince Almanca'dan hiç bahsedilmedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading