Yandex Metrica

Sitede Ara

Araba almak isteyenler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Honda Civic için ÖTV muafiyeti

Araba almak isteyenler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Honda Civic için ÖTV muafiyeti

Sıfır araba almak isteyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde geldi! Honda Civic gibi araçlarda ÖTV muafiyeti fırsatı sunulacak. Bir süre için geçerli olacak kampanya ile Honda Civic, 425.100 TL'den başlayan fiyatlarla tüketicilere sunulacak. İşte detaylar...

Ekonomi

09.05.2024, 12:59

Yeni yılın gelmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, sıfır araç almak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Honca Civic için getirilen ÖTV muafiyeti, araçın vergisiz olarak satışa sunulmasını sağladı. Bu karar kapsamında, sırıf araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar ekonomik avantajları fırsata çevirdi,otomobil piyasasını hareketlendirdi.

BMW'den dünyada bir ilk! Seri üretime geçiyor BMW'den dünyada bir ilk! Seri üretime geçiyor Haberi Görüntüle

HONDA CİVİC İÇİN ÖTV MUAFİYETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklmasına göre, belirli koşullara sahip bireyler özellikle Honda Civic gibi araçlarda ÖTV muafiyeti fırsatından yararlanabilecek.Bu koşulda, sınırlı bir süre için geçerli olacak kampanya ile Honda Civic, 425.100 TL'den başlayan fiyatlarla tüketicilere sunulacak.

Sadece bireyleri değil aynı zamanda belirli sektörlerde faaliyet gösteren esnafları da kapsadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ÖTV muafiyeti şehir içi,taksi,dolmuş,minibüs,otobüs, çekici işletmeciliği ve kamyonla ticari yük taşımacılığı gibi alanlarda faaliyet gösteren işletmecilere de önemli bir destek sunuyor.

Kapalıçarşı'da kayısı operasyonu: 600 liradan aldığı kayısıyı 2680 liraya satan işletme pes dedirtti Kapalıçarşı'da kayısı operasyonu: 600 liradan aldığı kayısıyı 2680 liraya satan... Haberi Görüntüle

KONUT VE ARAÇ FİYATLARINDA DÜZENLEME

Başkan Erdoğan, bu adımın enflasyonu düşürme taahhüdü çerçevesinde atıldığını ve konut ile araç fiyatlarında düzenlemelerin hayata geçirildiğini belirtti. Bu sayede, sıfır araç alımı yapmak isteyenlerin bütçelerine önemli bir katkı sağlanmış olacak.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading