Yandex Metrica

Sitede Ara

Arka Sokaklar dizisi Arda neden yok? Arda Atik diziden ayrıldı mı?

Arka Sokaklar dizisi Arda neden yok? Arda Atik diziden ayrıldı mı?

 Arka Sokaklar her hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Yılların eskitemediği dizi reytinglerde de üst sıralarda yer alıyor. Dizde Arda Tetik karakterini göremeyen izleyiciler Arka Sokaklar dizisi Arda neden yok? Arda Atik diziden ayrıldı mı? sorularına yanıt aramaya başladı. Dizide Arda karakterini canlandıran genç oyuncu Tunç Oğuz ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu.

Gündem

24.07.2024, 16:23

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'a bir oyuncu daha veda etti. 14 yıldır dizi kadrosunda keskin nişancı Arda Atik rolüyle yer alan Tunç Oğuz bundan böyle dizide yer almayacak.

Müge Anlı'da şoke eden itiraf! Kocasını öldürdüğü adamla sarmaş dolaş pozları ortaya çıktı! Müge Anlı'da şoke eden itiraf! Kocasını öldürdüğü adamla sarmaş dolaş... Haberi Görüntüle

ARKA SOKAKLAR ARDA DİZİDE NEDEN YOK?

Arka Sokaklar dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. 18 yıl boyunca dizinin yönetmenliğini yapan Orhan Oğuz'un ardından 14 yıldır dizide yer alan oğlu Tunç Oğuz diziye veda etti. Arda rolünü canlandıran Tunç Oğuz sosyal medya hesabından ayrılığı duyurdu. Tunç Oğuz mesajında ""Herkesi çok özlemle anacağım. Sizi çok seviyorum canım ekip.19. Sezonunuz şans ve mutluluk getirsin" dedi.

4 ay Anadolu'yu dolaşacak! Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Partimize katkı sunacak iyi insanlar bulun! 4 ay Anadolu'yu dolaşacak! Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Partimize katkı sunacak... Haberi Görüntüle

ARDA ATİK DİZİDEN AYRILDI MI?

Arka Sokaklar dizisinde 14 yıldır Arda Atik rolünü canladıran genç oyuncu diziye veda etti. Instagram hesabından ekiple çektirdiği fotoğrafın altına yorum yazan Tunç Oğuz "Bana yol yordam gösteren bütün arkadaşlarıma abilerime ablalarıma çok teşekkür ederim. Dile kolay 14 sene geçti. Hüzünlerimiz ve mutluluklarımız hep ortak oldu. Herkesi çok özlemle anacağım. Sizi çok seviyorum canım ekip.19. Sezonunuz şans ve mutluluk getirsin" ifadelerini kullandı.

Kilit kapanacak demiştik! MSB duyurdu: Pençe Kilit Operasyon bölgesinde 11 terörist öldürüldü! Kilit kapanacak demiştik! MSB duyurdu: Pençe Kilit Operasyon bölgesinde 11... Haberi Görüntüle

ARKA SOKAKLAR ARDA DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Arda Atik'in diziden nasıl ayrılacağı ise merak konusu. Arda'nın başka bir ile tayini çıkarak diziden ayrılacağı tahmin ediliyor. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading