Sitede Ara

Armağan Çağlayan gösterisinde beklenmeyen son! Ünlü programcı neden gözyaşlarına boğuldu?

Armağan Çağlayan gösterisinde beklenmeyen son! Ünlü programcı neden gözyaşlarına boğuldu?

Armağan Çağlayan İstanbul'daki dünkü gösterisinde yakın arkadaşı Metin Arolat'ı andı. Arolat'In ani ölümüyle adeta sarsılan Çağlayan sahnede gözyaşlarına boğuldu.

Magazin

02.10.2024, 14:43

İstanbul Kozyatağı'ndaki bir mekanda şarkı söylerken fenalaşan ve hayatını kaybeden Metin Arolat'ın yakın arkadaşı Armağan Çağlayan'ın acısı dinmiyor. 

Arolat için İzmir'de düzenlenen cenaze töreninde güçlükle ayakta duran Çağlayan şarkıcıya sosyal medyadan uzun bir metinle veda etmişti. 

Survivor aşıkları Survivor Mert Öcal ile Sude Burcu'nun mutlu günü Survivor aşıkları Survivor Mert Öcal ile Sude Burcu'nun mutlu günü Haberi Görüntüle

Oğlu için doktor arayışına girdi! Angelina Jolie dünyaca ünlü doktorların peşinden koşmaya başladı! Oğlu için doktor arayışına girdi! Angelina Jolie dünyaca ünlü doktorların... Haberi Görüntüle

GÖSTERİSİNİN SONUNDA ARKADAŞINI ANDI

Beylikdüzü'nde Size Anlatacaklarım Var isimli tek kişilik gösterisinde sahne alan programcı, performansının bitiminde perdeye Metin Arolat'ın şarkısıyla hazırlanan videoyu yansıttı. 

Sahne kenarına çekilip arkadaşının görüntülerini gözyaşları içinde izleyen Çağlayan daha sonra izleyicilerle birlikte şarkıya eşlik etti. 

Salondaki herkesi duygulandıran o anları Instagram hesabından da paylaştı.

Ünlü ismin bu gönderisine binlerce yorum geldi. 

  • "Muhtemelen sizi en önden izleyip alkışlayacaktı. Siz projeyi kim bilir onunla ne heyecanlarla konuştunuz. Metin Bey'in vefatına üzüldüm ancak arkadaşını kaybeden Armağan Çağlayan'a ayrı bir içim yandı. İşinize tutunarak yasınızı yaşamanızı da çok takdir ettim. Muhtemelen bu aranızda sessiz bir arkadaş anlaşmasıydı"
  • "Metin Arolat aslında hiç farkettirmeden kiminin abisi kiminin kardeşi olmuş bunu kaybedince anladık yaşarken bunu farketmedik nur içinde yatsın"
  • "Oyundaydım. Final çok duygu doluydu. Ne kadar vefalı bir dostmuşsunuz. Allah rahmet eylesin. Ruhu şad olsun. Çok severdim. Sizin ağlamalarınız çok dokundu. Gelip, sarılmak istedim. Allah size ömürler versin. "
  • "Hala inanamiyorum, nur icinde yat güzel insan, Armagan Bey siz de gercek dostsunuz, ne mutlu ki yollariniz kesiṣmiṣ
  • "Siz çok vefalı ve çok büyük kalpli bir dostsunuz … Vicdanınız bu ülkeye örnek olsun… sizin ve biz @metinarolat sevenlerinin başı sağolsun… Yaptığı hayırlar iyilikler karşılığını bulsun mekanı cennet olsun nurlar içinde uyusun.
Serdar Ortaç kumar borcu yüzünden kaybettiği mal varlığını açıkladı: Ali Samiyen Stadının yanındaki gökdelenimi kaybettim... Serdar Ortaç kumar borcu yüzünden kaybettiği mal varlığını açıkladı: Ali... Haberi Görüntüle

Armagan-Caglayandan-Metin-Arolar-paylasimi.jpg

Demet Akalın kiracısını evden çıkartınca ne yapacağını açıkladı! Sosyal medyadan alkışı topladı! Demet Akalın kiracısını evden çıkartınca ne yapacağını açıkladı! Sosyal medyadan... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN ACISINI PAYLAŞMIŞTI

Yakın arkadaşının ani vefatıyla sarsılan Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı: 

"Bir telefon haberiyle hayattaki her şey anlamını yitirdi. Her şey. Derin bir boşluk duygusu. Sanki içi su dolu bir balonmuşum gibi. Sadece savruldum. Delirecekmişim gibi hissettim. Öyle bir çaresizlik duygusu. Sanki her şey şakaymış gibi. Uykunun arasında gelen telefon rüyaymış gibi. Keşke öyle olsaydı! Rüya olmadığı gerçeğiyle dün mezarlıkta yüzleştim. Artık başım sıkıştığında arayacağım, beraber klipler çekip eğlenmeyeceğimiz, O’nun şarkılar besteleyip, şarkı sözleri yazıp bana atmayacağı, arabayla tatile gitmeyeceğimiz , beni görüntülü arayıp 'hangisini giyeyim?' diye sormayacağı, deniz kenarında oturup balık yemeyeceğimiz, benim içki onun meşrubat içtiği yemekleri yiyemeyeceğimiz, Onu zorla evden çıkartıp yemeğe götüremeyeceğim, benim her gösterime bana yer ayırtmayacağı, seyrettiği cinayet filmlerini heyecanla anlatmayacağı , 'kuzum nasılsın?' diye telefon etmeyeceği, montaj sabahlarında 'yine çok börek yedim' diye hayıflanmayacağı, beraber avaz avaz arabada şarkılar söyleyemeyeceğimiz gerçeğiyle yüzleştim! Çok mutsuzum... içimin bir yerlerinden koskocaman bir şey koptu. İçimde kocaman bir boşluk duygusu var. Hüzün. Mutsuzluk. Daha şimdiden kocaman bir özlem. "Çaresizlik... Ama sıklıkla derdi ki 'sakın arkamdan yas tutmayın. Sakın!' Şimdi bunu yerine getirebilir miyim diye deneyeceğim. Ama başarabilecek miyim bilmiyorum. Seni çok özleyeceğim Metin… Hatta şimdiden özledim. Dünyada kötülük bilmeyen bir insan olduğun için iyi bir yerlerde olduğunu biliyorum. Bir gün tekrar görüşeceğiz. Seninle ilgili böyle bir kelime kullanacağım hiç aklıma gelmezdi. Ama hoşçakal"

Amerikalı oyuncu Joey King, kına gecesinde görüntülendi! Amerikalı oyuncu Joey King, kına gecesinde görüntülendi! Haberi Görüntüle

Metin-Arolat-son-röportajını-Caglayana-vermisti

Kabin memuruna saldırmıştı! Dilan Çıtak Tatlıses: Sanatımla gündeme geleceğim Kabin memuruna saldırmıştı! Dilan Çıtak Tatlıses: Sanatımla gündeme geleceğim Haberi Görüntüle

SON RÖPORTAJINI ÇAĞLAYAN İLE YAPMIŞTI

Ünlü programcı, son röportajını kendisine veren Metin Arolat'ın bir sağlık problemi olmadığını söylemişti. 

"Son programda çok neşeliydi." diyen Çağlayan şöyle konuşmuştu:

"Bana tişört hediye etti. Çok güldük, eğlendik. Birlikte tatile gidecektik, Ekim ayı için bilet almıştık.”

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading