Yandex Metrica

Sitede Ara

Aşk dedikoduları yeniden alevlendi! Hadise ve Kerem Bürsin'den aşk iddialarına yanıt!

Aşk dedikoduları yeniden alevlendi! Hadise ve Kerem Bürsin'den aşk iddialarına yanıt!

Geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ile Bodrum'da görüntülenen Kerem Bürsin ve Hadise İstanbul Havaalanında görüntülendi. İkili arasında aşk dedikodularınndan sonra yeniden sevgili olup olmadıklarına ilişkin açıklama geldi.

Yaşam

03.06.2024, 12:14

Bir dönemler adını aşk dedikdolarıyla duyduğumuz Hadise ve Kerem Bürsin Bodrum'da bir dergi çekiminde görüntülendi. İkilinin verdiği samimi pozlar sosyal medyada paylaşılınca yaz aşkı yeniden mi alevlendi iddiaları gündeme geldi. 

8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

HADİSE İLİŞKİ DEDİKODULARINI YANITSIZ BIRAKTI

Geçtiğimiz gün İstanbul Havaalanı'nda görüntülenen Kerem Bürsin ve Hadise basın mensuplarının soruları yanıtladı. Hadise aşk dedidokularına cevap vermeyip yalnızca ''Kolay gelsin'' derken muhabirlere, ''Bu kadar yaklaşmayın, istemiyorum'' dedi. 

Bilim adamlarından büyük keşif! Sırrı araştırılıyor! Kayseri'de 8 milyon yıllık dev kafatası bulundu! Bilim adamlarından büyük keşif! Sırrı araştırılıyor! Kayseri'de 8 milyon yıllık... Haberi Görüntüle

KEREM BÜRSİN SORU KARŞISINDA ŞOKA UĞRADI

İkilinin arasındailişki oluğ olmadığı merak edilirken, Kerem Bürsin'de Bodrum dönüşü objektiflere yakalandı. 

Ünlü oyunc Kerm Bürsin'e basın mensupları, “Hadise’yle ilgili haberlerde ‘Bodrum sıcaklarında aşk tekrar alevlendi’ yazıldı, ne söyleyeceksiniz?” dedi. Kerem Bürsin ise o soru karşısında ''Tekrar mı?'' dedi  ve “Öyle bir şey hiçbir zaman olmadı. O uydurulmuş bir şeydi. İyi arkadaşız, o kadar. Bir kadınla bir erkek yan yana gelince hemen böyle yazılmamalı.” ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading