Yandex Metrica

Sitede Ara

Askeri hedefler vuruldu: Düşman yok edildi! 33 grup saldırısı gerçekleşti

Askeri hedefler vuruldu: Düşman yok edildi! 33 grup saldırısı gerçekleşti

İki bucuk yılı aşkın devam eden Rusya-Ukrayna savaşında kayıplar artmaya devam ediyor. Son olarak Rusya Savunma Bakanlığı 33 grup saldırısıyla Ukrayna’da askeri teçhizat üreten ve bunlara enerji sağlayan tesisleri yüksek hassasiyetli silahlarla vurduğunu bildirdi.

Dünya

26.07.2024, 18:34

Savaşın bir haftalık raporunu açıklayan Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusunun Ukrayna’da 20 Temmuz-26 Temmuz arasında gerçekleştirdiği eylemlere ilişkin bilgi verildi.

Korgeneralden şok açıklama: Biyolojik saldırı için kan örneği topluyorlar Korgeneralden şok açıklama: Biyolojik saldırı için kan örneği topluyorlar Haberi Görüntüle

33 GRUPLI SALDIRI

Bakanlık, Ukrayna’ya yönelik son bir haftada grup saldırıları yapıldığı belirterek, "Rusya Silahlı Kuvvetleri yüksek hassasiyetli silahlar ve insansız hava araçlarıyla (İHA) 33 grup saldırısı gerçekleştirdi. Saldırı sonucunda barut üretimi yapan Ukrayna askeri sanayi tesisleri, zırhlı araçların üretimi ve onarımını yapan yerler ile bunlara enerji sağlayan altyapı tesisleri vuruldu." ifadelerini kullandı.

Cepheler boş kaldı! Kursk operasyonu balon mu? Kiev'in taktiksel hatası Ukrayna'nın sonunu getirebilir Cepheler boş kaldı! Kursk operasyonu balon mu? Kiev'in taktiksel hatası... Haberi Görüntüle

63 UKRAYNALI TESLİM OLDU

Açıklamanın devamında ise Saldırıyla Ukrayna’ya ait İHA montaj atölyeleri, mühimmat depoları, füze ve topçu silahları, askeri teçhizat ve personelin bulunduğu askeri trenler ve yabancı paralı savaşçıların geçici dağıtım noktalarının da vurulduğu belirtilirken,  bir haftada 63 Ukraynalı askerin de muharebe hattında teslim olduğu aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading