Yandex Metrica

Sitede Ara

Aşklarına nazar değdi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında şaşırtan gelişme!

Aşklarına nazar değdi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında şaşırtan gelişme!

Yalı Çapkını dizisinde rol arkadaşı olan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu yeni bir aşka yelken açmış, bir küs bir barış olan çiftin evlilik haberlerinden sonra sosyal medya hesaplarından birbirlerini çıkarttıkları öğrenildi. 

Yaşam

17.07.2024, 15:55

Türkiye'nin sevilen dizilerindne okan ve Star TV ekranlarında izlenme rekorlar kıran Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ve Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir yeni bir aşka yelken açmıştı.

Eski eşini aldattığı iddia edilmişti! Rüştü Onur Zorlu ve Nez sessiz sedasız ayrıldı! Eski eşini aldattığı iddia edilmişti! Rüştü Onur Zorlu ve Nez... Haberi Görüntüle

EVLENDİKLERİ İDDİA EDİLMİŞTİ

İkili dizinin sezon finali olmasının ardından tatile çıkmış birlikte baş başa İtalya'da denizin tadını çıkarmışlardı.  Ünlü çiftin İtalya tatilinde evlendikleri iddia edilmiş, ikilinin yakın arkadaşları ise o iddiaları yalanlamıştı. 

Hande Yener'in Yusuf Dikeç açıklaması olay oldu! Annesine yapılan yorumlara ateş püskürdü! Hande Yener'in Yusuf Dikeç açıklaması olay oldu! Annesine yapılan yorumlara... Haberi Görüntüle

TAKİPLEŞMEYİ BIRAKTILAR

Son olarak ise ikiliden üzen habe geldi. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğu dün sosyal medya hesaplarından biribirlerini takipten çıkarttıkları öğrenildi. İkilinin neden birbirlerini takip etmedikleri merak konusu iken çiftin ayrıldıkları iddia edildi.

 

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading