Yandex Metrica

Sitede Ara

Astroloji editörü Jaber en iğrenç burcu açıkladı! İşte en itici beş özelliği

Astroloji editörü Jaber en iğrenç burcu açıkladı! İşte en itici beş özelliği

Her burcun karakteristik özellikleri var. Bu özellikler ise kişinin iletişimi üzerinde etkiye sahip. Astroloji editörü Audrey Jaber bazı takıntılarından dolayı Terazi burcu için "iğrenç" ifadesini kullanıyor. İşte Terazileri çevresindekilerden uzaklaştıran 5 itici davranış.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 21:17

Hava grubuna ait Terazi burçları nazik, güler yüzlü ve güzelliklerine düşkün olmalarıyla tanınıyor. Bulundukları ortamda dikkatleri çekmeyi başaran bu burç çevresine her zaman pozitif enerji saçıyor. 

Hayatlarında hep bir denge arayışı olan Teraziler için her şey eşit seviyede olmalı, belli bir duygu veya madde başka bir şeyin önüne geçmemeli. Ancak astroloji editörü Audrey Jaber'e göre Terazi burçları manipülatif davranışları sebebiyle pek hoş karşılanmıyor aksine haklarında "iğrenç" şeklinde yorumlar yapılabiliyor. Jaber, bu burcun iğrenç olarak yorumlanmasının 5 nedeni var. 

KARARSIZLAR

Denge ve adalet arayışı Terazilerin basit kararlarda bile işini zorlaştırıyor. Bu çevresindekileri rahatsız ediyor. Hatta bir karar verse bile fikrini değiştirebiliyor.

ÇOK AĞLIYORLAR

Empati kurmasıyla ünlü olmayabilir, ancak Teraziler başkalarının sempatisini kazanmak için gözyaşı dökmesiyle ünlü. Çoğu insan haksızlığı uğradığında üzülür ve mutsuz olur ama çok azı Terazi burcu gibi bu işi kendine çokça dert eder. Mutsuz ve üzgün bir Terazi burcu görüyorsanız bilin ki haksızlığa veya iftiraya maruz kalmıştır.

GÜVENİLMEZLER

O zor bir ortak çünkü bir zorunlulukta tutarlı olup olmayacağını asla kestiremezsiniz. Ayrıca, ona güvenip anlattığınız bir şeyi saklayıp saklamayacağını veya bunu bir dedikodu haline getirip getirmeyeceğini de asla bilemezsiniz.

GÖRÜNÜŞE ÖNEM VERİRLER

Güzel ve maddi olan her şeyi sever, dış görünüşü üzerinde saatler harcayabilir ama görünenin altında yatanı incelemezler.

HER ŞEYİN SAHİBİ GİBİ DAVRANIRLAR

Her konuya hakim olma istekleri Terazileri çekilmez yapıyor. Astroloji editörü Jaber'e göre bu burçtakiler sanki bütün dünya, varlığını onlara borçluymuş gibi davranıyor. Her şeyi yönetme istekleri ve kafaya taktıkları şeyin hemen olmasını istemeleri çevrelerindeki insanları ondan soğutuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading