Astrolojide 12. ev neyi temsil eder? Astrolojide 12. ev konuları ne?

Astrolojide 12. ev neyi temsil eder? Astrolojide 12. ev konuları ne?

'Astrolojide 12. ev neyi temsil eder? Astrolojide 12. ev konuları ne?' soruları gündemde yerini aldı. Astrolojiyle ilgilenen insanlar, astrolojide 12. ev konuları hakkında araştırma yapıyor. Astrolojide 12. evin neyi temsil ettiği de merak ediliyor. Peki astrolojide 12. ev neyi temsil eder? Astrolojide 12. ev konuları ne?

Kültür / Sanat

14.03.2024, 17:18

Doğum haritasına bakan veya baktıran vatandaşlar, doğum haritasında bulunan evlerden biri olan 12. ev konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki astrolojide 12. ev neyi temsil eder? Astrolojide 12. ev konuları ne?

Dünya müzik listelerinde şaşkınlık: En zengin kadın şarkıcı kim? Dünya müzik listelerinde şaşkınlık: En zengin kadın şarkıcı kim? Haberi Görüntüle

ASTROLOJİDE 12. EV NEYİ TEMSİL EDER?

Doğum haritası yorumlanırken astrolojide 12. evin neyi temsil ettiği ve 12. ev konuları hakkında bilgili olmak gerekmektedir. Astrolojide 12. ev, bireyin ruhsal yapısını ve manevi kapasitesini temsil etmektedir. 12. ev, zorlanmanın ve baskının evidir. Bilinçdışı, kolektif bilinç,ruhsal çalışmalar, içe çekilme, içe dönüş, kapanma ve izolasyon 12. ev burcunun içindedir. Kümeleşen gezegenler, ilaçlara karşı hassas yapı da 12. ev ile ilgilidir.

Seyahat severlere müjde! Dünyanın en iyi seyahat rotaları belli oldu: Türkiye'den hangi ilimiz yer aldı? Seyahat severlere müjde! Dünyanın en iyi seyahat rotaları belli oldu:... Haberi Görüntüle

12. EV KONULARI NE?

İçe dönüş
Ruhsal yapı
Manevi kapasite
Zorlanma
Kapanma
Kolektif bilinç

12. evin sahibi Balık Burcu'dur. Yönetici gezegeni de Jüpiter'dir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading