ATA AÖF bahar dönemi final sınavı saat kaçta 2024?

ATA AÖF bahar dönemi final sınavı saat kaçta 2024?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi'nin heyecanla beklenen bahar dönemi final sınavları için geri sayım başladı. Öğrenciler için kritik olan bu dönemde, yarıyıl sonu final sınavları için sınav giriş belgeleri sonunda yayımlandı. Şimdi sıra, 2024 ATA AÖF final sınavlarının tarih ve saatlerine odaklanmaya geldi.
 

Gündem

29.05.2024, 18:54

Bahar dönemi final sınavlarına yönelik heyecan doruktA ATA AÖF öğrencileri, sınav giriş belgelerini rahatlıkla elde edebilmek için OBS sistemini aktif olarak kullanabilirler.

Kadınların yüz karası! Sokak röportajında konuşan kadın, cinayetleri savundu: Adam öldürmesinde ne yapsın Kadınların yüz karası! Sokak röportajında konuşan kadın, cinayetleri savundu: Adam... Haberi Görüntüle

ATA AÖF FİNAL BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI SAAT KAÇTA?

Bahar dönemi final sınavları için geri sayım başladı! ATA AÖF öğrencileri, 1 - 2 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Yarıyıl Sonu Sınavı için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Sınavlar, 09:30, 14:00 ve 15:00'te olmak üzere üç farklı saat diliminde gerçekleştirilecek.

Fatih surlarındaki olay nedir? Semih Çelik kaç kişiyi öldürdü? Korkunç detay evinde bulundu! Fatih surlarındaki olay nedir? Semih Çelik kaç kişiyi öldürdü? Korkunç... Haberi Görüntüle

GİRİŞ BELGELERİ NEREDEN ALINIR?

Yarıyıl Sonu Sınavı Giriş Belgesi, 01-02 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan sınava katılacak öğrenciler tarafından https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden temin edilebilir. Giriş belgesine erişmek için, web sitesindeki "Duyurular" bölümünden kolaylıkla ulaşılabilir. Ayrıca, öğrenciler aynı zamanda Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden de bu belgeye erişebilirler.

Kasım ara tatil ne zaman başlıyor? 2024 ilk ara tatil kaç gün sürecek? Kasım ara tatil ne zaman başlıyor? 2024 ilk ara tatil... Haberi Görüntüle

BÜTÜNLEME SINAVLARI NE ZAMAN?

Bahar dönemi bütünleme sınavları ve mezuniyet üç ders sınavı için belirlenen tarihler önemli birer kilometre taşı olarak karşımıza çıkıyor. Bütünleme sınavları, 27-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek, böylece öğrencilerin akademik hedeflerine ulaşmaları için ek bir fırsat sunulmuş olacak.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading