ATA AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman 2024? ATA AÖF sınav giriş yeri nereden sorgulanır, öğrenilir?

ATA AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman 2024? ATA AÖF sınav giriş yeri nereden sorgulanır, öğrenilir?

Atatürk Üniversitesi AÖF, 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar dönemi için sınav takvimini açıkladı. Fakültenin resmi sayfasında yapılan duyuruyla, bahar döneminde yani ikinci dönemde, Bahar Dönemi Ara Sınavı ve Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı olmak üzere iki ayrı sınav yapılacağı belirtildi. ATA AÖF sınavları ise üç oturumda gerçekleştirilecek. Peki, ATA AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman 2024? ATA AÖF sınav giriş yeri nereden sorgulanır, öğrenilir?

Gündem

10.04.2024, 16:38

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF), akademik takvimini yayınladığıyla birlikte bahar dönemi sınav tarihlerini de duyurdu. Yayınlanan takvime göre, ATA AÖF bahar dönemi ara sınavları nisan ayının son haftasında yapılacak. Peki, ATA AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman 2024? ATA AÖF sınav giriş yeri nereden sorgulanır, öğrenilir?

Yarın 8 Ekim okullar tatil mi? Salı hangi illerde okullar tatil? Yarın 8 Ekim okullar tatil mi? Salı hangi illerde okullar... Haberi Görüntüle

ATA AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI NE ZAMAN 2024?

ATA AÖF'nin Bahar Dönemi Ara Sınavı 27-28 Nisan 2024 tarihlerinde, Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı ise 27-28 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak.

Emine Erdoğan, Tiran'da Linda Rama ile bir araya geldi: Kültürel işbirliği vurgusu Emine Erdoğan, Tiran'da Linda Rama ile bir araya geldi: Kültürel... Haberi Görüntüle

ATA AÖF SINAV GİRİŞ YERİ NEREDEN SORGULANIR, ÖĞRENİLİR?

Bahar dönemi sınav yerleri, AÖF öğrencileri tarafından Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden öğrenilebilecek. Sınav günü katılım sağlayacak olan öğrencilerin, sınav giriş belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading