Ataşehir'de dehşet anları! Motosikletli kadına kabusu yaşattı! Küfürler edip aracını tekmeledi! Saldırgandan kurtulan kadın o anları anlattı...

Ataşehir'de motosiklet sürücüsü, seyir halinde tartıştığı kadın sürücüye kabus dolu anlar yaşattı. Aracı ile birlikte yolunda ilerleyen kadın, motosikletli birisinin saldırısına uğradı. Seyir halindeyken aracını tekmeledi, küfürler etti. Saldırgandan kurtulan kadın yaşadığı o kabus dolu anları anlattı.

Gündem

15.02.2024, 00:27

Olay 5 Şubat Pazartesi günü Ataşehir TEM Otoyolu'nda meydana geldi.

İddialara göre seyir halindeki motosiklet sürücüsü, trafikte 'gözüne kestirdiği' kadın sürüü E.D.'ye küfürler edip, otomobilini tekmeledi.

Kendini korumak amaçlı yaşananları kayıt altına alan kadın sürücü E.D. yaşadığı dehşet anlarını kaydetti.

Motosiklet sürücüsü seyir halinde ilerlerken çevredeki insanların canını hiçe sayarak kadının aracını tekmelemeye, küfürler etmeye devam etti.

Kabus dolu anlardan kurtulan kadın sürücü E.D. yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Bahçeli ilk kez açıkladı: DEM'li vekillerle Meclis'te neden tokalaştı! Bahçeli ilk kez açıkladı: DEM'li vekillerle Meclis'te neden tokalaştı! Haberi Görüntüle

'KIZIMI OKULDAN ALMAYA GİDİYORDUM'

Kızını okuldan almaya gittiği esnada olayın yaşandığını söyleyen E.D., ''TEM Ümraniye bağlantı yoluna doğru sinyal verdim. Baktım sağımdan bir motorcu hızlı bir şeklinde ilerliyor. Ben de yavaşladım. O geçsin, onu tehlikeye atmayayım. Bir baktım ben yavaşlayınca cama geldi. Cama yumruk atmaya başladı. Camı açtım niye böyle yapıyor diye. Ben tam tersi onu tehlikeye atmamak için tam sağa kırmadım, yavaşladım. O geçsin sonra ben geçeyim diye'' dedi.

Yaşadığı kabus dolu anları esnasında çok korktuğunu belirten E.D. olayı anlatmaya devam etti.

Güç Yüzükleri 3. sezon ne zaman? Güç Yüzükleri 9. bölüm çıkacak mı? Güç Yüzükleri 3. sezon ne zaman? Güç Yüzükleri 9. bölüm... Haberi Görüntüle

'ARABAYI YUMRUKLAMAYA BAŞLADI CANIMA ZARAR GELECEK DİYE KORKTUM'

Saldırıya uğrayan sürücü kadın, ''Küfredip, cama vurmaya başladı. Sen bana küfredemezsin bu şekilde dedim. Sonra baktım arabanın arkasına geldi. Arabayı yumruklamaya başladı. Ayağıyla vurmaya başladı. Bana zarar verebilir. Tükürüyor, küfrediyor. Ağza alınmayacak şekilde kelimeler kullanıyor. Arabayı yumruklamaya başlayınca ben video çekmeye başladım. Ama tabii ki TEM'de olduğum için hakimiyeti kaybetmemek için başka insanlar tehlike atmamak için elimden bu kadar geldi. Yani lütfen bu adam da cezasız kalmasın. Ben bir kadınım, tek başıma olduğum için bana bu şekilde saldırması, bana bu şekilde küfredilmesi, yani kimse kabul edemez. O yüzden lütfen bu konuya yardımcı olun bu kuryeyi bulmak için. Çünkü hem arabaya zarar verdi. Hem bana zarar verdi. İnanılmaz derecede korktum, yardıma ihtiyacım var'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading