Attila Szalai bin pişman oldu! Almanya'da neye uğradığını şaşırdı

Attila Szalai bin pişman oldu! Almanya'da neye uğradığını şaşırdı

Fenerbahçe'den 12 Milyon Euro'ya transfer olan Attila Szalai, Hoffenheim'de yedek kulübesine gönderildi.

Spor

01.05.2024, 04:15

Bundesliga ekibi Hoffenheim'in Macar yıldızı Attila Szalai, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 12.3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Ancak son gelişmelere göre, Szalai'nin Almanya'daki kariyeri düşündüğü gibi başlamadı.

Kumar borcu iddiası doğru mu? Serhat Akın'dan silahlı saldırı sonrası ilk açıklama Kumar borcu iddiası doğru mu? Serhat Akın'dan silahlı saldırı sonrası... Haberi Görüntüle

YILDIZ STOPERE BEKLENMEDİK HAMLE

Attila Szalai, Bundesliga ekibi Hoffenheim'in son 2 lig maçında yedek kulübesine çekilerek futbolseverleri şaşırttı. Bu beklenmedik karar, Szalai'nin Almanya'da neye uğradığını şaşırttı.

İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu! İngiliz takımınında adayıydı... İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu!... Haberi Görüntüle

BAŞARILI PERFORMANSININ ARDINDAN TRANSFER OLMUŞTU

Macar stoper Attila Szalai, Fenerbahçe forması altında geçtiğimiz sezon büyük bir çıkış yakalamıştı. 52 resmi maçta 51 kez ilk 11'de sahaya çıkarak 4630 dakika süre alan Szalai, 3 gol ve 2 asistlik performansıyla dikkat çekmişti. Bu başarılı performansıyla Avrupa'nın dikkatini çeken Szalai, Hoffenheim'e 12 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Namağlup ama mutlu değil! Fırtına, Hatay'dan tatsız dönüyor Namağlup ama mutlu değil! Fırtına, Hatay'dan tatsız dönüyor Haberi Görüntüle

MATARAZZO'DAN FLAŞ KARAR!

Hoffenheim Teknik Direktörü Pellegrino Matarazzo'nun son 2 lig maçında Attila Szalai'yi yedek kulübesine çekerek yerine Kevin Vogt'u tercih etmesi, Almanya'da tartışmalara yol açtı. Bu kararın ardındaki nedenler henüz net değil. Matarazzo ise yaptığı açıklamada, "Gerçek şu ki, pozisyonlarda da rekabet var." dedi.

Attila Szalai'nin Hoffenheim'deki kariyerinin nasıl bir seyir izleyeceği merak konusu. Futbolseverler, Szalai'nin Bundesliga'da tekrar sahaya çıkıp çıkmayacağını ve başarılı performansını sürdürebilip sürdüremeyeceğini yakından takip edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading