Avrupa basınında Fenerbahçe galibiyeti: Aşağılanmaktan kıl payı kurtuldu

Avrupa basınında Fenerbahçe galibiyeti: Aşağılanmaktan kıl payı kurtuldu

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi maçına dün akşam Lugano karşısında çıktı. UEFA Şamapiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında rakibini 4-3 yenerek tur avantajını kapan sarı lacivertki ekibin galibiyeti Avrupa basınında da geniş yer kapladı. Gazeteler Mourinho ve Dzeko'ya vurgu yaparken The Sun'ın "Fenerbahçe aşağılanmaktan kıl payı kurtuldu" ifadeleri dikkat çekti. 

Spor

24.07.2024, 12:48

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya geldi.

İlk resmi maçına deplasmanda çıkan sarı lacivertli ekip, rakbibi Lugano'yu 4-3 yenerek tur avantajını kaptı. Buna göre Fenerbahçe'nin bu galibiyeti Avrupa basınında da büyük yankı uyandırdı.

İşte Lugano galibiyeti Avrupa manşetlerinde böyle ifade edildi:

Corriere dello Sport: Mourinho'nun Fenerbahçe'si Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'yu mağlup etti. Edin Dzeko ise maçın en büyük kahramanıydı. Mourinho'nun takımı için iyi bir ilk maç.

Goal İngiltere: Jose Mourinho, Dzeko'nun muhteşem performansıyla Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir sürprizden kıl payı kurtuldu.

Kicker: Dzeko'nun 3 golü Mourinho'nun başarılı bir başlangıç yapmasını sağladı.

Bild: Dzeko, Mourinho'nun ilk maçını kurtardı.

Sky Almanya: Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak ilk karşılaşmasında çılgın bir maç yaşadı. Dzeko attığı 3 golle takımın en beğenilen oyuncusu oldu.

L'Equipe: Fenerbahçe inişli çıkışlı bir maçın ardından Lugano'yu 4-3 mağlup etti ve Mourinho'nun takımı tur için avantajı kaptı. Türk temsilcisi, Lille'in rakibi olmaya yaklaştı.

RTP: Jose Mourinho'nun takımı Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle girdi. Edin Dzeko attığı 3 golle çok tehlikeli bir forvet olmaya devam ettiğini gösterdi.The Sun: Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin başında çıktığı ilk maçta aşağılanmaktan kıl payı kurtuldu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading