Yandex Metrica

Sitede Ara

Avrupakent Gayrimenkul #AVPGY temettü ne zaman yatacak? AVPGY temettü yattı mı, ne kadar?

Avrupakent Gayrimenkul #AVPGY temettü ne zaman yatacak? AVPGY temettü yattı mı, ne kadar?

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (AVPGY) yatırımcıları temettü ödemesi yapılmasını bekliyor. Şirket KAP'a yaptığı açıklamada temettü ödemelerini 3 taksit halinde yapacağını duyurmuştu. İlk taksit ödemelerinin ardından 2. taksit merakla bekleniyor. Peki Avrupakent Gayrimenkul #AVPGY temettü ne zaman yatacak? AVPGY temettü yattı mı, ne kadar?

Gündem

22.07.2024, 15:02

Borsa İstanbul'da işlem gören Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (AVPGY) 2023 yılı kar payı dağıtımı hakkında yaptığı açıklamada temettü ödemelerinin 3 taksit olarak yapılacağını açıklamıştı. Avrupakent 3 taksit halinde hisse başına toplam 2,1000000 TL temettü ötemesi yapacak. AVPGY hisse sahipleri temettü ödemelerin ne zaman yapılacağı sorusuna yanıt arıyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı: Bugün dünden daha güçlüyüz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı: Bugün dünden daha güçlüyüz Haberi Görüntüle

AVRUPAKENT GAYRİMENKUL #AVPGY TEMETTÜ NE ZAMAN YATACAK?

Avrupakent 3 taksit halinde hisse başına toplam 2,1000000 TL temettü ötemesi yapacak. İkinci taksit temettü ödemesi ise pay başına net 0,7000000 olacak. Ekonomist.com'da yer alan habere göre; nakit kar payı hak kullanım tarihi 22 Temmuz 2024, ödeme tarihi ise 24 Temmuz 2024.

Hakkari'de terör örgütü PKK'ya darbe: Geri döndüklerinde hiçbir şey bulamayacaklar Hakkari'de terör örgütü PKK'ya darbe: Geri döndüklerinde hiçbir şey bulamayacaklar Haberi Görüntüle

AVPGYO TEMETTÜ YATTI MI?

Avrupakent GYO, 3 taksit halinde pay başına toplamda net 2,1000000 TL temettü açıklamıştı. İkinci taksit temettü ödeme tarihi 24 Temmuz olarak belirtildi. Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (AVPGY) hisse senedi fiyatı, verilecek brüt temettü oranında düşürülecek.

NOT: Bu içerik yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading