Avrupa'nın devleri Szymanski için devrede: Tüm zamanların rekorunu kırabilir

Avrupa'nın devleri Szymanski için devrede: Tüm zamanların rekorunu kırabilir

Özellikle sezon başı gösterdiği performansla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Szymanski için sarı lacivertlilerin talep edeceği bonservis bedeli belli oldu.

Spor

25.02.2024, 00:22

İngiltere Premier Ligi'nin devleri Fenerbahçeli Sebastian Szymanski'yi transfer edebilmek için yarışıyor. İngiliz spor sitesi Team Talk, Manchester United, Arsenal ve Tottenham'ın Polonyalı yıldızın peşinde olduğunu yazdı. Szymanski'nin her üç takımın da aradığı futbolcu tipine uygun olduğu belirtilen haberde Manchester United, Arsenal ve Tottenham'ın gözlemcilerinin 24 yaşındaki oyuncuyu takip etmek için Türkiye'de olduğu ifade edildi.

PFDK kararını verdi: Diyarbekirspor’un çekilme kararına cevap geldi! Ne kadar para cezası aldı? Hangi oyuncu kaç maç ceza aldı? PFDK kararını verdi: Diyarbekirspor’un çekilme kararına cevap geldi! Ne kadar... Haberi Görüntüle

BAŞKA TALİPLERİ DE VAR

Polonyalı futbolcunun peşinde sadece İngilizler yok. İtalya'dan Milan ve Inter'in de bu futbolcuya talip olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe ise bu haberlerden memnun. Sarı lacivertliler, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan futbolcu için 30 milyon sterlin civarında bir kazanç elde etme hedefinde. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading