Yandex Metrica

Sitede Ara

Ayakta alkışlayanlar arasında o da vardı! Elon Musk Netanyahu'nun ABD Kongre konuşmasına katıldı

Ayakta alkışlayanlar arasında o da vardı! Elon Musk Netanyahu'nun ABD Kongre konuşmasına katıldı

Amerikalı teknoloji milyarderi Elon Musk'ın ABD Kongresi'nde büyük bir coşkuyla karşılanan Gazze Kasabı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu alkışlayanlar arasında bulunması tepkilere neden oldu. 

Dünya

25.07.2024, 11:17

Gazze Şeridi'ndeki soykırımın baş sorumlularından Gazze Kasabı İsrail Başbakanı Netanyahu, Washington'da ABD Kongresi'nde konuştuğu sırada Kongre üyeleri ayakta alkışladı. 

Soykırım ortakları olan İsrailli askerleri yanında getirerek Kongre üyelerine alkışlatan Netanyahu, konuşma yaptığı sırada ABD Kongresi'ndeki üyeler tarafından konuşması sıkça alkışlarla kesildi. 

İran'a yönelik tehditler savuran ve Hamas'ı suçlayan Netanyahu, “ABD ve İsrail birlikte durmalı” diyerek Gazze'deki soykırım için açıkça destek istedi. 

Soykırımcı Netanyahu'dan işgal ilanı! 'Ne 42 gün sonra ne de 42 yıl sonra çekileceğiz' Soykırımcı Netanyahu'dan işgal ilanı! 'Ne 42 gün sonra ne de... Haberi Görüntüle

ELON MUSK DA ORADAYDI

Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk da Kongre'de soykırımcı Netanyahu'nun katliam çağrılarını dinleyen konuklar arasındaydı. Elon Musk da Siyonist çete tarafından satın alınan Kongre üyeleri gibi Netanyahu'yu ayakta alkışladı.

Daha önce de İsrail'i ziyaret eden Elon Musk'ın Netanyahu'yu alkışladığı görüntüler kameralara yansıdı. Musk'ın soykırımcı Netanyahu'yu ayakta alkışlaması büyük tepkilere neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading