Ayşe Ekiz kimdir? MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz nereli, ne iş yapıyor?

Ayşe Ekiz kimdir? MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz nereli, ne iş yapıyor?

MasterChef yeni sezon fragmanını yayınladı. Yeni bölümler 14 Haziran Cuma günü TV8 ekranlarında olacak. Yarışmacılar ana kadroda yer almak için tüm hünerlerini sergiliyor. Yarışmanın fragmanı ise Ayşe Ekiz'in görüntüsü ile başladı. Ekran başındakiler ise Ayşe Ekiz kimdir? MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz nereli, ne iş yapıyor? sorularına yanıt arıyor.

Gündem

13.06.2024, 17:34

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışma programı MasterChef yeni yarışmacılarını arıyor. Eleme aşaması ile program 14 Haziran'da ekranlara gelecek. Ana kadroda yer almak isteyen yarışmacıların belirleneceği eleme turuna birbirinden yetenekli yarışmacılar katıldı. Programın fragman görüntüsü ise Ayşe Ekiz'in görüntüsü ile başlıyor.

Bakanlık duyurdu! Türkiye'den Lübnan için dikkat çeken karar: Kesintisiz bir şekilde sürecek Bakanlık duyurdu! Türkiye'den Lübnan için dikkat çeken karar: Kesintisiz bir... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF AYŞE EKİZ KİMDİR?

Afyonkarahisar'dan yarışmaya katılan Ayşe Ekiz tarım ve hayvancılık ile uğraşıyor. Ayşe Ekiz'in yarışmada göstereceği performans merakla bekleniyor. Ayşe Ekiz'in yapacağı yemek 14 Haziran Cuma  günü yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading