Yandex Metrica

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye'ye geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye'ye geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ilk resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkesindeki seçimleri kazandıktan sonra ilk ziyaretini Türkiye'ye yapan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i resmi törenle karşıladı. Görüşmelerde, ikili ilişkiler tüm veçheleriyle gözden geçirilecek, işbirliğinin daha da derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.

Gündem

02.05.2024, 06:45

5. kez seçim zaferini kazanan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ilk resmi ziyareti için Türkiye'ye geldi.

Resmi temaslar için geldiği Ankara’da ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret eden Aliyev, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Aliyev, ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

WhatsApp'tan kullanıcılarına büyük jest! Topluluk yöneticilerine para dağıtacak WhatsApp'tan kullanıcılarına büyük jest! Topluluk yöneticilerine para dağıtacak Haberi Görüntüle

BEŞTEPE'DE RESMİ TÖREN

Aliyev, Anıtkabr ziyaretinin ardından daha sonra Beştepe’ye geçti. Azerbaycan Cumhurbaşkanı, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan ile Aliyev karşılama töreninin ardından başbaşa görüşmeye geçti.

Batur'dan İmamoğlu'na kaçak villa yanıtı! 'Hüzünle izlemeyin, gıptayla takip edin' Batur'dan İmamoğlu'na kaçak villa yanıtı! 'Hüzünle izlemeyin, gıptayla takip edin' Haberi Görüntüle

İŞTE ELE ALINAN KONULAR

Söz konusu görüşmelerde, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki ikili ilişkiler tüm veçheleriyle gözden geçirildi, işbirliğinin daha da derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alındı. Görüşmelerde ikili münasebetlerin yanı sıra, güncel bölgesel ve küresel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading