Aziz Yıldırım neden ifade verdi? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı hakkında ne dedi?

Aziz Yıldırım neden ifade verdi? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı hakkında ne dedi?

Aziz Yıldırım neden ifade verdi? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı hakkında ne dedi? Fenerbahçe Kulübü'nün efsane başkanı Aziz Yıldırım'ın başkanlık seçimi yarışında yaptığı açıklamalar çok ses getirmişti. Ali Koç döneminde yönetici olarak yer alan Acun Ilıcalı'nın şiakyeti üzerine Aziz Yıldırım savcılıkta ifade verdi. 

Gündem

30.07.2024, 14:51

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Aziz Yıldırım seçim sürecinde açıklamaları ile çok konuşulmuştu. Ali Koç'un listesinde yer alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında da açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım savcılığa ifade vermeye geldi. Aziz Yıldırım ifadesinin ardından açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

Popeyes boykot mu, İsrail malı mı? Popeyes boykot mu, İsrail malı mı? Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM NEDEN İFADE VERDİ?

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı’nın şikayeti üzerine savcılıkta ifade verdi. Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı hakkında şok açıklamalarda bulunmuştu. Adnan Oktar ve FETÖ iddialarının üzerine Acun Ilıcalı Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Yıldırım ifade işleminin ardından açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

Bugün TBMM'de görüşülecek! Kredi kartı vergisinden elde edilmesi beklenilen rakam belli oldu! Bugün TBMM'de görüşülecek! Kredi kartı vergisinden elde edilmesi beklenilen rakam... Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM ACUN ILICALI HAKKINDA NE DEDİ?

Yıldırım başkanlık adaylığı sürecinde yaptığı açıklamada "Acun, kaşınıyor. Kaşınmasın. Çıkmış bu gece bir televizyon programında benim hakkımda konuşuyor. Mourinho ile Londra'da görüşmüşüm. Yanlış biliyor, Londra'da değil Roma'da görüştüm. Gerizekalı Acun. 2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş'ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki tane Dominik varmış. İşte bu Dominik'te Fetöcülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun'un oraya kalkan özel uçakları da takip etsinler başka bir şey demiyorum. Adnan Oktar'a sadece 1 sene gittim diyor ama 9 sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum" demişti. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading