Yandex Metrica

Sitede Ara

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye 1 milyar 619 milyon TL! Fenerbahçe şampiyon olamazsa...

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye 1 milyar 619 milyon TL! Fenerbahçe şampiyon olamazsa...

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı b8 Haziran Cumartesi günü başladı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne gelen Aziz Yıldırım ile mevcut Ali Koç yönetimi arasında yaşanan gerilim sonası Aziz Yıldırım kongreyi terk etti. Yıldırım daha sonra yaptığı açıklamada 50 milyon dolar sürprizini açıkladı. 50 milyon dolar güncek kur ile 1 milyar 619 milyon Türk Lirası yapıyor.

Gündem

08.06.2024, 17:36

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da başladı. Ali Koç Yönetimi kongrede ibra edildi. Kongrenin başladığı saatlerde Aziz Yıldırım, Erol Bilecik'in Fenerbahçe'nin borçlarını açıkladığı sırada kürsüye çıktı. Aziz Yıldırım genel kurulda kongre divan başkanlık seçiminin oldu bittiye getirildiğini savunarak kongreyi terk etti.  Aziz Yıldırım, "Yapılan seçim gayri demokratik bir seçim oldu. Ben buradan ayrılıyorum. Yarın oy atmaya geleceğim" diyerek stadı terk etti. Aziz Yıldırım daha sonra yaptığı açıklamada 50 milyon dolar sürprizinden bahsetti.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan 'Famagusta' dizisine tepki: Gerçekler saptırılıyor! KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan 'Famagusta' dizisine tepki: Gerçekler saptırılıyor! Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM'DAN "1 MİLYAR 619 MİLYON TL"LİK SÜRPİZ (50 MİLYON DOLAR)

Aziz Yıldırım kongreyi terk ettikten sonra yaptığı açıklamada "Ben 20 gündeki konuşmalarımla Fenerbahçe'nin üzerindeki ölü toprağını kaldırdım, onlara yön verdim. Ben hedefime ulaştım. Seçilirsem de söylediğim her şeyi yapacağım." dedi. Yıldırım açıklamasının devamında 50 milyon dolar sürprizinden bahsetti. Yıldırım  "Ben şampiyon yapamazsam bir sene sonra ayrılacağımı söyledim. Bugün konuşsaydım sürprizim vardı. 50 milyon dolar teminat mektubu getirecektim, 'Fenerbahçe'yi şampiyon yapamazsam bu parayı Fenerbahçe'ye hibe edeceğim.' diyecektim." dedi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading