Yandex Metrica

Sitede Ara

Azra Kohen İsrail soykırımına kılıf uydurmuştu: Çözümü kaçmakta buldu: Instagram'ı kapattı!

Azra Kohen İsrail soykırımına kılıf uydurmuştu: Çözümü kaçmakta buldu: Instagram'ı kapattı!

İsrail'in Gazze'de soykırımı devam ederken ünlü yazar Azra Kohen'den herkesi katliamı destekleyen skandal bir açıklama geldi. Kohen Filistin'de anne babaların çocuklarını bilerek bombalattığını söyledi. 

Gündem

01.06.2024, 09:21

Azra Kohen'e tepkiler devam ederken iki yayınevi ünlü yazarın kitaplarını satıştan kaldırma kararı aldı. Akıllara durgunluk veren açıklamadan sonra Instagram hesabını kapatarak kayıplara karıştı.

Siyonist İsrail Gazze'de katliamlarına devam ediyor. İsrail soykırım ile yargılanırken başta ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa'dan İsrail'e ses çıkmıyor. Geçtiğimiz günlerde çadır kent bombalanmış ve onlarca insan yanarak hayatını kaybetmişti. Hastaneler, sığınma merkezleri, mülteci kampları ve yardım sırasındaki masum insanlar vahşice katledilirken ünlü yazar Azra Kohen'den gelen açıklama herkesin kanını dondurdu. Azra Kohen Filistinlilerin kendi çocuklarını bilerek bombalattığını söyledi. 

CHP'li Şahinbey Belediyesi'nden algı oyunu: 30 Ağustos'tan önce asılmış Haniye posterini söktüler CHP'li Şahinbey Belediyesi'nden algı oyunu: 30 Ağustos'tan önce asılmış Haniye... Haberi Görüntüle

"ÇOCUKLARINI BOMBALARIN ATILACAĞI YERLERE BİLEREK GÖTÜRÜYORLAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere birçok dünya lideri Refah katlimanı kınarken yazar Azra Kohen'in yaptığı paylaşım dikkat çekti. Azra Kohen, eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in saldırısı sonrası Refah konusunda paylaşım yapmamasını eleştiren bir takipçisine verdiği cevap tepki topladı. Filistinlilerin çocuklarını, ''3 saat önceden uyarılar yapılmasına rağmen bombaların atılacağı yerlere bilerek götürdüğünü'' belirten Azra Kohen, "Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" dedi.

Bakanlık harekete geçti! İzmir'deki balık ölümlerine ilişkin inceleme! Bakanlık harekete geçti! İzmir'deki balık ölümlerine ilişkin inceleme! Haberi Görüntüle

ÇADIR KAMP VURULDU 200 KİŞİ ŞEHİT OLDU

Yerinden edilmiş 1,5 milyon insanın yaşadığı Refah kentine geniş kapsamlı operasyon hazırlığı içerisinde olan İsrail, dünya kamuoyunun ateşkes çağırlarına kulağını tıkarken bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu geçtiğimiz günlerde çadır kenti vurdu. 8 roketin kullanıldığı saldırıda masum insanlar diri diri yanarken toplamda 200 kişi hayatını kaybetti.

Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisi ne kadar? Galatasaray kaç para kazandı? Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisi ne kadar? Galatasaray kaç para kazandı? Haberi Görüntüle

KİTAPLARI SATIŞTAN KALDIRILDI

Fi, Çi, Pi, Aeden ve Gör Beni isimli kitapların yazarı Azra Kohen'in İsrail'in saldırılarına verdiği tepki sosyal medyada infiale yol açarken kullanıcılar ünlü yazarı topa tuttu. Kohen’e tepkiler sürerken popüler online kitap alışveriş plaformu ''Kitapyurdu'' ve ''Everst Yayınevi'' Azra Kohen’in kitaplarını satıştan kaldırma kararı aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Tuncay Özkan'a tazminat davası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Tuncay Özkan'a tazminat davası Haberi Görüntüle

INSTAGRAM'I KAPATTI 

Azra Kohen'in akıllara durgunluk veren açıklması büyük tepki gördü. Gelen büyük tepkiler üzerine Kohen, bir video yayınlayarak söylediklerinin çarpıtıldığını ifade etsede takipçileri Kohen'i de tek tek takipten çıktı.

Skandal açıklamasından sonra tepkilere dayanamayan Kohen ise kaçış yoluna başvurdu ve sosyal medya hesaplarını tamamen kapattı. Azra Kohen'i sosyal medyadan arayanlar, "Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor" mesajıyla karşılaşıyor.

 

Habere Tepki Ver

4

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading