Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri şok etti: Avrupa için karanlık günler mi geliyor? Laboratuvarlarda ne üretilecek? Uzaylılar ile ne zaman temas kurulacak?

Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri şok etti: Avrupa için karanlık günler mi geliyor? Laboratuvarlarda ne üretilecek? Uzaylılar ile ne zaman temas kurulacak?

Ünlü kahin Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri sosyal medyada viral oldu. Bulgar kahin Avrupa'da çatışmalar, uzaylılarla temas ve insan organı üretimi öngördüğü çarpıcı ve aynı zamanda korkutucu kehanetleri 2025 yılını "sonun başlangıcı" olarak belirtti. 

Dünya

15.10.2024, 16:40

1911 yılında Bulgaristan’da doğan ve "Balkanların Nostradamus'u" olarak bilinen ünlü medyum Baba Vanga'nın 2025 yılına dair kehanetleri, uluslararası kamuoyunda yankı uyandırmaya devam ediyor. 

ABD'deki 11 Eylül saldırıları, Brexit, DAEŞ'in ortaya çıkışı ve Barack Obama'nın ABD Başkanı seçilmesi gibi birçok önemli olayı önceden gördüğü iddia edilen Baba Vanga, 2025 yılını "sonun başlangıcı" olarak tanımlıyor.

İşte Baba Vanga'nın 2025 yılı için öngördüğü ilginç kehanetler:

Rusya'nın Truva Atı! O ülke Avrupa'yı tedirgin ediyor! Rusya'nın Truva Atı! O ülke Avrupa'yı tedirgin ediyor! Haberi Görüntüle

AVRUPA'DA SAVAŞ OLACAK 

Baba Vanga'ya göre, 2025 yılında Avrupa kıtasını etkileyecek büyük bir çatışma yaşanacak. Bu çatışmanın kıtanın nüfusunu önemli ölçüde azaltacağı ve kıyametvari olayların başlangıcı olacağı iddia ediliyor. Medyumun bu kehaneti, Avrupa'nın siyasi ve sosyal geleceği hakkında büyük merak uyandırdı.

Katile ABD kalkanı! THAAD füze savunma sistemi İsrail'e konuşlandırıldı! Katile ABD kalkanı! THAAD füze savunma sistemi İsrail'e konuşlandırıldı! Haberi Görüntüle

BİLİM DÜNYASINDA BİR İLK GERÇEKLEŞECEK 

2025 yılı, insan zihninin sınırlarının aşıldığı bir yıl olabilir. Baba Vanga, bilim insanlarının telepatiyi gerçek kılacak bir keşif yapacağını öngörüyor. Beyin dalgalarının kullanılarak doğrudan iletişimin mümkün olacağını savunan bu kehanet, bilim dünyasında heyecan yarattı.

ALTAY tankı için Türkiye'nin kapısını çalabilirler: Leopard fiyasko çıktı! ALTAY tankı için Türkiye'nin kapısını çalabilirler: Leopard fiyasko çıktı! Haberi Görüntüle

UZAYLILAR İLK TEMAS 

Baba Vanga, 2025’te dünya dışı varlıklarla temasın gerçekleşeceğini iddia etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arnavutluk ve Sırbistan ziyareti Balkan basınının manşetlerinde: Bölge barışı vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arnavutluk ve Sırbistan ziyareti Balkan basınının manşetlerinde: Bölge... Haberi Görüntüle

İNSAN ORGANI ÜRETİLECEK 

2025 yılında tıbbi bir devrim yaşanacağını öngören Baba Vanga, bilim insanlarının laboratuvarda insan organı üretmeye başlayacağını iddia etti. Bu gelişme, uzun nakil bekleme listelerine ve riskli cerrahi prosedürlere bir son verebilir.

İsrail öldürüldüğünü iddia etmişti! Hamaney, Süleymani'nin halefine madalya takacak İsrail öldürüldüğünü iddia etmişti! Hamaney, Süleymani'nin halefine madalya takacak Haberi Görüntüle

YENİ BİR ENERJİ KAYNAĞI BULUNACAK 

Son olarak, Baba Vanga enerji dünyasında devrim niteliğinde bir keşif öngörüyor. Bilim insanlarının, 2025 yılında doğaüstü özelliklere sahip yeni bir enerji kaynağına ulaşacağını ileri sürüyor.

Hizbullah yenileniyor! Komuta kademesini kaybeden hareket, yeni yapısıyla uzun bir yıpratma savaşına hazırlanıyor Hizbullah yenileniyor! Komuta kademesini kaybeden hareket, yeni yapısıyla uzun bir... Haberi Görüntüle

MERAKLA BEKLENİYOR 

Baba Vanga’nın öngörüleri her ne kadar doğrulanmamış olsa da dünya genelinde birçok kişi tarafından merakla takip edilmeye devam ediyor. 2025 yılı, bu kehanetlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini gösterecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading