Bahar dizisine süpriz transfer! Reyting rekorları kıran dizide ortalık karışacak!

Show TV'nin sevilen dizileri arasında yerini almayı başaran ve ilk bölümü itibariyle izlenme rekorları kıran Bahar dizisine sürpriz bir isim daha dahil oluyor. 

Yaşam

04.04.2024, 21:58

ShowTV'de yayınlanan ve bu akşam 8'inci bölümüyle ekranlara gelecek olan Bahar dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor. 

Başrollerinde 'Demet Evgar', 'Mehmet Yılmaz Ak', 'Ecem Özkaya', 'Buğra Gülsoy', 'Füsun Demirel', 'Efit Andaç Çam'ın yer alıyor.

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

RENGİN'İN EŞİ DİZİYE DAHİL OLUYOR

Dizide Ecem Özkaya'nın canladnırdığı 'Rengin' karakterinin eşi kadroya dahil oluyor. 

Gazeteci Birsen Altıntaş'ın haberine göre ise diziye dahil olacak ismin yakın zamanda NOW'da yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde oynayan Fehmi Karaarslan'ın rol alacağı öğrenildi.

Karaarslan'ın ise Can Wallece karakterini canlandıracağı öğrenildi. 

Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Haberi Görüntüle

FEHMİ KARAARSLAN KİMDİR?

29 Nisan 1981 yılında İstanbul'da doğan oyuncu 2016 yılında Gazze'de Piknik, 2017 yılında Tutkunun Bedeli, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl, 2015 yılında Dabbe 6, 2021yılında Bize Müsade ve NOWTV'de yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde rol aldı. 

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen ünlü oyuncu ise Bahar dizisinde REngin karalterinin eşi Can Wallece'yi canlandıracak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading