Yandex Metrica

Sitede Ara

Bahçeli'den Ayhan Bora Kaplan soruşturması yorumu

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeminde Ayhan Bora Kaplan soruşturması vardı. Bahçeli, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ''Bir komplo devrededir. Hedef MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı'dır. Bakalım temiz eller operasyonu nasıl oluyormuş. Hepsini içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur. Devşirilmiş sözde gazetecilerin bedel ödemesi yakındır ve kaçınılmazdır. Emniyet içine yuvalanmış soysuz çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmektedir. Akıbetleri için 15 Temmuz gecesine bakmaları ikazımızdır. Ayranımızı kabartmasınlar sabrımızı taşırmasınlar'' dedi.

Gündem

14.05.2024, 18:37

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunurken önemli mesajlar verdi. 

Bahçeli, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nde görevli 3 isim görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili konuştu. 

Bahçeli'nin gündeminde Ayhan Bora Kaplan soruşturması vardı. Bahçeli, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ''Emniyet içine yuvalanmış soysuz çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmektedir. Akıbetleri için 15 Temmuz gecesine bakmaları ikazımızdır. Ayranımızı kabartmasınlar sabrımızı taşırmasınlar'' dedi.

Bahçeli, ''17-25 emniyet ve yargı ortaklı darbe girişiminin tekrarını planlayana boyun eğersek, boyumuz devrilsin, göz yumarsak gözümüz çıksın, eyvallah edersek de kanımız kurusun.'' ifadelerini kullandı.

9 Eylül bugün İstanbul'da otobüsler saat kaça kadar ücretsiz? İETT otobüs, metro, metrobüs hangi saatlerde bedava? 9 Eylül bugün İstanbul'da otobüsler saat kaça kadar ücretsiz? İETT... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ KATLİAMI

ABD’nin Filistin (BM) üyeliğini bir kez daha veto etmesi muhtemeldir. Uluslararası toplum İsrail saldırılarını durdurmak, kalıcı çözüm ve barışı temin etmek için mutlak surette somut adımlar atmalıdır. BM, zamanla tarihi pozisyonundan uzaklaşmıştır.Küresel vicdan Filistin halkının yanında. İsrail insani değerleri hiçe sayıyor. Uluslararası toplum Gazze için somut adım atmalı. İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonlandırılmalı. BM'nin demokratikleşmesi ele alınmalı. BMGK işleyişi hesap verebilir olmalı. Daimi üye sayısı çoğaltılmalı veto yetkisi sınırlandırılmalı.

6 Eylül Fitch Türkiye kredi notu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Borsa kapanmadan Fitch Türkiye kararını açıklar mı? 6 Eylül Fitch Türkiye kredi notu ne zaman, saat kaçta... Haberi Görüntüle

''NETANYAHU TERÖRİST ARIYORSA AYNAYA BAKSIN''

BM dünya barışı için kurulsa da bu tarihi pozisyonundan uzaklaşmıştır. Filistin'de görüldüğü gibi BM'de alınan karar 5 devlet tarafından yok sayılmakta ve işlevsiz hale getirilmekte. Türkiye'nin aralarında bulunduğu 80 ülke Filistin üyeliğinin tekrar görüşülmesi için tasarı sunmuştur. 143 ülke kabul, 9 ülkenin ret oyu ile onaylanmıştır. Uluslararası toplum Filistin'in yanında durmuştur. Netanyahu yönetimi terör arıyorsa, terörist görmek istiyorsa bir boy aynasına bakmayı mutlaka tercih etmelidir. İsrail’in işlediği korkunç cinayetler ve insani değerleri hiçe sayması haddi ve hududu çoktan aşmıştır.

Suriyeli çocuğa tokat atan metro magandası gözaltında! Irkçı şahıs hakkında soruşturma başlatıldı Suriyeli çocuğa tokat atan metro magandası gözaltında! Irkçı şahıs hakkında... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE ZULMÜN KARŞISINDA''

Veto yetkisinin sınırlandırılması dünya barışına muazzam bir hizmet olacaktır. Netanyahu'nun Refah'taki masumlara saldırması alçaklıktır. 221 gündür sivil halk yok edilmekte. Soykırımın bahanesi olamaz. Türkiye cesur dolu politikaları Filistin'in destekçisidir. Türkiye haklının safında, zulmün karşısındadır. Cumhurbaşkanımızın arkasındayız ve her kararını destekliyoruz. İsrail ile yapılan ticaret bir kalemde silinip atıldı.

e-Devlet KOLAS nedir, nasıl kullanılır? e-Devlet KOLAS nedir, nasıl kullanılır? Haberi Görüntüle

''CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ''

Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ve kabinesinin sonuna kadar yanındayız ve arkasında duracağız. Bugün Kudüs'te susarsak gelecekte yurdumuzda çetin olaylar olacaktır. Gazze'yi konuşmak demek Şanlıurfa'yı konuşmak demektir. İsrail ile Filistin arasında ateşkes yapılmalı ve kalıcı barış için taraflar harekete geçmelidir. Başkenti Doğu Kudüs olan, 67 sınırlarında bağımsız Filistin devletinin kurulmasından başka seçenek yoktur. Aksi halde orta doğunun bir kıvılcımla yanması mukadderdir.

MHP'li başkana silahlı saldırı: Hastaneye hayatını kaybetti MHP'li başkana silahlı saldırı: Hastaneye hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

EUROVISION TEPKİSİ: UTANÇ VERİCİ YOZLAŞMA

Eurovision Şarkı Yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını belgelemiştir. İsrailli şarkıcıya itirazlar yoğun olsa da sonuç alınamamıştır. Sanattan çok siyasi içerikli yarışmanın ahlaki çöküşe dönüşmesi, erkekle kadın arasında 3. türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir. Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir. Bunun adına çağdaşlık deniyorsa biz de diyoruz ki batsın böyle çağdaşlık anlayışı.

Galatasaray-Young Boys maçı TRT1'de mi? GS'nin maçı şifresiz kanalda mı? Galatasaray-Young Boys maçı TRT1'de mi? GS'nin maçı şifresiz kanalda mı? Haberi Görüntüle

''YENİ MAARİF MODELİNİ DESTEKLİYORUZ''

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni samimiyetle destekliyoruz. Maarif kelimesine takılan zevatın ne dediğinin bir anlamı yoktur. Niyet halistir hedef parlaktır. Milli Eğitim Bakanımızı ve emeği geçen herkesi kutluyor başarılar diliyorum. TBMM gündemine gelecek öğretmenlik meslek kanunu teklifini yürekten destekleyeceğiz. Bütüncül bir modelden neden rahatsızlık duyuluyor. Öğretmenlerimize şiddeti lanetliyoruz. Meclis'e gelecek düzenlemeyi sonuna kadar destekleyeceğiz. Ümit ederim ki yeni yüzyılda atanamayan tek bir  öğretmen kalmasın. Bu dram artık sonlansın.

Şehidimiz var! MSB acı haberi duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan şehit oldu Şehidimiz var! MSB acı haberi duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan... Haberi Görüntüle

''ÇİFTÇİLERİMİZİ ASLA EZDİRMEYECEĞİZ''

Çiftçi demek helal kazan, alın teri ve emek demektir. Bizi doyuran çiftçilerin doyması için ÖTV ve KDV sorununa neşter vurulmalıdır. Haciz kıskacında olanların umudu MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Çiftçi kardeşlerimizin arkasında olacağımızı ifade ediyorum. Enflasyon canavarının boğazı sıkıldıkça bundan çiftçilerimiz de kazançlı çıkacaktır. 2024 bütçesinde tarıma verilecek destek yüzde 44 artırılmıştır. Buna rağmen gübre ve mazot desteğinin artırılması dileğimizdir. Tarım sektörü stratejik sektördür. Çiftçilerimizi aracıya, tefeciye, komisyoncuya ezdirmeyeceğiz. Terk edilen köylerin, dökülen göz yaşlarının umudu MHP ve Cumhur İttifakı'dır.

İzmir'de 9 Eylül (bugün) otobüsler ücretsiz mi? ESHOT otobüs, metro bedava mı? İzmir'de 9 Eylül (bugün) otobüsler ücretsiz mi? ESHOT otobüs, metro... Haberi Görüntüle

AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI YORUMU

Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Bugünlerde iç işgal cephesinde toplanıp, aynı zamanda emniyet ve yargı içine yuvalanmış soysuz ve kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmektedir. Bu kan için vampirlerin aklını başına alması, etrafımızda iftira ve ihanet duvarı örmeye kalkışmalarının ağır sonuçları olacağını bilmeleri ikaz ve ihtarımdır. 17-25 emniyet ve yargı ortaklı darbe girişimin tekrarını planlayanlara boyun eğersek boyumuz devrilsin, göz yumarsak gözümüz çıksın, eyvallah edersek de kanımız kurusun.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading