Bahçeli’den YSK’ya Hakkari çıkışı: Seçimlere katılması başlı başına bir skandaldır

Bahçeli’den YSK’ya Hakkari çıkışı: Seçimlere katılması başlı başına bir skandaldır

Partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli'nin gündeminde Hakkari Belediyesi'ne kayyım ataması vardı. Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasına ilişkin konuşan Behçeli, ''Hakkari belediye başkanı hamdolsun görevden uzaklaştırıldı. Bir teröristin aday gösterilmesi, devlet ile yöre halkını karşı karşıya getirmenin hazırlığını yapmaktır. Mahkemede yargılanması süren bir PKK'lının seçimlere katılması skandaldır. Kuzey’den Güney’e terörist belediye başkanı, terörist milletvekili istemiyoruz.'' dedi.

Gündem

04.06.2024, 14:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin düzenlediği grup toplantısında gündemin sıcak başlıklarını değerlendiriyor.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

MHP 31 Mart'ta yapılan Pınarbaşı'ndaki seçimlerde usulsüzlük olduğunu ispat etmiş ve tekrarı sağlanmıştır. CHP Başkanı müfteriliğine yeni bir halka eklendi. Ağzından çıkacak sözler bunlar mı olmalıydı? CHP başkanı terör ve terörist görmek hususunda merakta ise yanı başında vazo gibi tuttuğu DEM'li bölücülere bakması en doğal tercih olacak. Bize üslup uyarısı yapan kişinin önce kendi ağzını yıkaması tavsiyemdir. Yalan iddialarda bulunan CHP başkanının yolu yol değildir. 

Son dakika... Kilis'in karşısına roket düştü: Mayınlı arazide yangın çıktı Son dakika... Kilis'in karşısına roket düştü: Mayınlı arazide yangın çıktı Haberi Görüntüle

"BİR YANAĞIMIZA TOKAT ATANA DİĞERİNİ DÖNEMEYİZ"

Yumuşayarak hangi karara varacaksınız? Şehitlerimize nasıl ihanet edeceğinizi mi? DEM'le övgüler yağdıranlar sorarım maksadınız bunlardan hangisidir? Bir yanağımıza tokat atana diğerini dönemeyiz, ya aynısıyla cevap veririz ya da uzanan o eli kırıp atarız. MHP'nin herhangi bir milletvekilini terörle ilişkilendirmek, yumuşama pozları veren bir zatın edepsiz beyanatıdır. Yumuşama kisvesi altında lafla peynir gemisi yüzdürenlerin ne yapacağı ayrıca ele alınmalıdır.

The Platform 3 ne zaman? Platform filmi yenisi çıkacak mı? The Platform 3 ne zaman? Platform filmi yenisi çıkacak mı? Haberi Görüntüle

''O ELİ KIRIP ATARIZ''

MHP'nin herhangi bir milletvekilini terörle ilişkilendirmek, yumuşama pozları veren bir zatın edepsiz beyanatıdır. Dünya alemin derdi biz olmuşuz, anlaşılan alayına külahları ters giydirmişiz, uykuyu da haram etmişiz. Bir yanağımıza tokat atana diğerini dönemeyiz, ya aynısıyla cevap veririz ya da uzanan o eli kırıp atarız. Bizde geri adım olmaz, bizde çıkar ve rant devşirmenin gölgesine sığınmak diye bir şey asla olamaz. Bizim kalbimizde çarpan vatan ve millet sevgisidir. Yumuşama arayanlar önce bu sevgide uzlaşacak cesareti göstermelidir. Açılan tiyatro perdelerine karnımız toktur. Onun bunun değirmen taşında öğütülecek ne bir arkadaşımız ne de siyasetimiz vardır. yumuşama diyenler Türk ve Türkiye sevgisinde, Türk milletinin ortak paydasında buluşmaya tamam diyorlarsa haydi buyursunlar bize her yer Türkiye'dir.

O şart kaldırıldı: A-B-C-D-E sınıfı ehliyeti olanların dikkatine! O şart kaldırıldı: A-B-C-D-E sınıfı ehliyeti olanların dikkatine! Haberi Görüntüle

BAHÇELİ'DEN YSK'YA HAKKARİ ÇIKIŞI

Bir belediye başkanı düşününüz, PKK yapılanmasının üst düzey yönetimi olarak görev alsın... Mehmet'lerimize, koruyucularımıza karşı şehre inen hainleri evde barındırsın. Hakkari Belediye Başkanı hamdolsun görevden uzaklaştırılarak gözaltına alınmış Hakkari Valimiz başkan vekili olarak görevlendirilmiştir. İçişleri Bakanlığı'mız hukuk sınırları dahilinde devreye girmiştir yürekten kutluyorum. Bir teröristin 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmesi seçimlere katılması başlı başına bir skandaldır. Bir teröristin 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmesi devlet ile yöre halkını karşı karşıya getirmenin hazırlığını yapmaktır.

Daha büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü: CHP'li belediyenin ihmali 340 hektarlık alanın yanmasına neden oldu Daha büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü: CHP'li belediyenin ihmali 340... Haberi Görüntüle

''TERÖRİST BELEDİYE BAŞKANI MİLLETVEKİLİ İSTEMİYORUZ''

Kaynaşmanın ve kardeşçe yaşamanın çatısı Türkiye Cumhuriyeti’dir. DEM’lenmek bu çatıyı çökertme girişimidir. Kuzey’den Güney’e terörist belediye başkanı, terörist milletvekili istemiyoruz. Sözde kayyum edebiyatı yapanlar önce PKK’ya nasıl baktıklarını, DEM’e nasıl yaklaştıklarını netliğe kavuşturmakla mükelleftir. Kayyuma karşıyız sözleriyle; bölücü terör örgütüne destek veren kimlik ve kişilik yoksunları bellidir ama hepsinden daha belli ve daha bilinir olan da Türk devletinin ve Türk milletinin mukadder gücü, yılanın başını ezen demir yumruğudur. Türkiye muz cumhuriyeti, kabile devleti değildir. Aksini düşünenlere bu vatanın suyu da ekmeği de boğazlarına dizilecektir.

Gündemi sarsan iddia: İmralı-Kandil görüştü, Öcalan telefonu sinirle kapattı Gündemi sarsan iddia: İmralı-Kandil görüştü, Öcalan telefonu sinirle kapattı Haberi Görüntüle

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Bir cinayet davasında Ülkü Ocakları'nın suçlanması tesadüf değildir. Hepsini takip ediyoruz. Verilmeyecek hesabımız yok. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü gençlik, Türkiye için bir felaket olacak böyle bir kavganın tarafı olmayacak bunu önlemek için demokratik ve meşru zeminlerde sonuna kadar mücadele edecektir. Ülkücüyü, Ülkü Ocaklarını araştırmanın dahası terörle ilişkilendirmenin zillet ve kabus dolu düşünü kuranlar eninde sonunda mahcup ve mağlup olacaklardır. 

MSB açıkladı: 5 terörist etkisiz hale getirildi MSB açıkladı: 5 terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

"HODRİ MEYDAN DİYORUM"

Dostumuzu da dostumuzu da tebrik edecek karakter bizde vardır. Hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz. Bugüne kadar sessiz kalışımız ülkücü katillerini unuttuğumuz anlamına asla gelmemelidir. Hesaplaşma teklifimizi tekrar ediyorum hodri meydan diyorum. Kurdun boynuna tasma geçmez geçerse itin boynuna geçer. Aramızda açık hesap olanlar sanmasınlar ki kapandı defterler günü geldiğinde iyi ya da kötü muhakkak ödenecek bedeller.

GSS borcu olanlar 2025'te hastaneden randevu alabilir mi? Devlet hastanesinde muayene olabilir mi? GSS borcu olanlar 2025'te hastaneden randevu alabilir mi? Devlet hastanesinde... Haberi Görüntüle

''CANİYAHU CESARETİ VARSA TÜRKİYE TOPRAKLARINDAN GEÇSİN DE GÖRELİM''

Filistin'i tanıyan ülke sayısının 147'ye ulaşması umut vericidir. Caniyahu'nun 1 Haziran'da 'Hamas'ın yok edilene kadar ateşkesin olmayacağını' söylemesi kaygıları kamçılamıştır. ABD'nin onurlu bir misafir olarak kabul edip davet ettiği caniyahu cesareti varsa Türkiye topraklarından geçsin de görelim.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading