Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Kurum'dan TOKİ evlerinde oturmaya başlayan depremzedelere ziyaret!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen illerden Osmaniye ve Adana’da depremzede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Osmaniye’de İstasyon Caddesi'nde incelemelerde bulunan Bakan Kurum, depremzede vatandaşların taleplerini de tek tek dinledi. Bir depremzede vatandaşın, yıkılan binalarının TOKİ tarafından yapılmasını talep etmesi üzerine Bakan Kurum, “Hayırlı olsun. Burayı TOKİ Başkanlığımız en kısa zamanda projelendirip yapacak.” diyerek elini sıktı. Bakan Kurum’un sözlerinin ardından depremzede vatandaşlar, “Allah sizden ve devletimizden razı olsun Murat Bakanım.” ifadelerini kullanarak, Bakan Kurum’a sarıldı. 

Gündem

16.07.2024, 12:08

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, asrın felaketi olan 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen illerden Osmaniye ve Adana’da depremzede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Bakan Kurum depremzede vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerin izlerini silmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda depremin ilk anından itibaren bölgede olan Bakan Kurum, asrın felaketinden etkilenen 11 ilin yeniden ayağa kaldırılması ve depremzede vatandaşların bir an önce sıcak yuvalarına kavuşabilmesi için gece gündüz demeden çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

İstanbul ve İzmir'in aralarında bulunduğu 5 ile kritik uyarı! Çok kuvvetli geliyor İstanbul ve İzmir'in aralarında bulunduğu 5 ile kritik uyarı! Çok... Haberi Görüntüle

VATANDAŞIN TALEPLERİNİ TEK TEK DİNLEDİ 

Osmaniye’de İstasyon Caddesi'nde yapılan çalışmalarla ilgili  incelemelerde bulunan Bakan Kurum, depremzede vatandaşların taleplerini de tek tek dinledi. Bir depremzede vatandaşın, yıkılan binalarının TOKİ tarafından yapılmasını talep etmesi üzerine Bakan Kurum, “Hayırlı olsun. Burayı TOKİ Başkanlığımız en kısa zamanda projelendirip yapacak.” diyerek elini sıktı. Bakan Kurum’un sözlerinin ardından depremzede vatandaşlar, “Allah sizden ve devletimizden razı olsun Murat Bakanım.” diyerek  Bakan Kurum’a sarıldı.

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: Karayılan'ın koruması altındaki terörist yok edildi MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: Karayılan'ın koruması altındaki terörist yok edildi Haberi Görüntüle

"DEPREM BÖLGESİNDE YÜZLER HEP GÜLSÜN İSTİYORUZ"

Osmaniye temaslarının ardından Adana’ya giden Bakan Kurum, aynı ilgiyi Şambayadı Mahallesi’nde de gördü. Bakan Murat Kurum, TOKİ konutlarında inceleme yaptığı sırada yeni evlenen Hatice ve Gökhan Başpınar’ın çay davetini kırmadı. Aile üyelerinin, “Çok şükür hiçbir eksiğimiz yok, hepsini yerine getiriyorlar ve bizi mağdur etmiyorlar. Allah sizlerden razı olsun.” ifadelerinin üzerine Bakan Kurum, “İnşallah tüm deprem bölgesinde bu gülen yüzleri görmek istiyoruz. Tüm ailelerimiz böyle sevinsin istiyoruz. Bunun için de arkadaşlarımız çalışıyor. İnşallah daha güzel günlerde, hep bir arada olalım.” dedi.

SON DAKİKA: Avcılar'da İETT otobüsü kaza yaptı! Trafik akışı sağlanamıyor SON DAKİKA: Avcılar'da İETT otobüsü kaza yaptı! Trafik akışı sağlanamıyor Haberi Görüntüle

İSTASYON CADDESİ'NDE VATANDAŞLARIN BÜYÜK İLGİSİYLE KARŞILANDI

Üç günde 5 şehre; Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Adana’ya giden Bakan Kurum, afet konutlarını inceledi ve vatandaşların taleplerinin ne olduğunu dinledi. Bakan Murat Kurum, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Osmaniye programında, İstasyon Caddesi'nde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Bakan Kurum, onların taleplerini dinledi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading