Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli!

Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten yapay zekayla ilgili bir paylaşım geldi. Yapay zeka ve benzeri teknolojilerine hazırlığın önemli olduğunun altını çizen Bakan Şimşek, "Programımızla makro istikrarı güçlendirirken yapısal reformlarla kazanımlarımızı kalıcı hale getirerek büyüme potansiyelimizi artıracağız." dedi.  

Ekonomi

26.07.2024, 17:53

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten yapay zekayla ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi. Bakan Şimşek yapmış olduğu paylaşımda "Küresel ekonomide zorlukların devam ettiği, düşük verimliliğin küresel büyümeyi sınırlandırdığı günümüzde yapay zeka ve benzeri teknolojilere hazırlık büyük önem arz ediyor. " ifadelerine yer verdi. 

Mehmet Şimşek'ten büyüme rakamlarına ilişkin açıklama: Dengelenme başladı Mehmet Şimşek'ten büyüme rakamlarına ilişkin açıklama: Dengelenme başladı Haberi Görüntüle

G20'DE BİR İLK 

Bakan Şimşek şu ifadeleri kullandı:

"G20 Brezilya toplantılarında küresel ekonomi ve vergi politikaları ile İstikrar ve Reform Programımıza ilişkin değerlendirmelerde bulundum.

Toplantılarda artan oranlı vergilendirmenin gelir ve servet eşitsizliğini azalttığı, mali disiplini güçlendirdiği, vergi adaletini ve kapsayıcı büyümeyi desteklediği konusunda uzlaşı sağlanırken G20 tarihinde ilk kez vergide işbirliği odaklı bir bildirge yayınlandı.

Gram altın o tarihte 1000 TL birden fırlayacak! 28 Ağustos 2024 güncel altın fiyatları Gram altın o tarihte 1000 TL birden fırlayacak! 28 Ağustos... Haberi Görüntüle

"YAPAY ZEKAYA HAZIRLIK BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR"

Küresel ekonomide zorlukların devam ettiği, düşük verimliliğin küresel büyümeyi sınırlandırdığı günümüzde yapay zeka ve benzeri teknolojilere hazırlık büyük önem arz ediyor.  Programımızla makro istikrarı güçlendirirken yapısal reformlarla kazanımlarımızı kalıcı hale getirerek büyüme potansiyelimizi artıracağız.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading