DOLAR

34.25

%0.09 expand_less

EURO

37.62

%0.42 expand_less

ALTIN

2871.60

%0.08 expand_less

BIST

9117.00

%0.8 expand_less

BTC ($)

60882.67

%0.72 expand_less

Sitede Ara

Bakan Uraloğlu'ndan açıklama! Twitch kapatılacak mı?

Bakan Uraloğlu'ndan açıklama! Twitch kapatılacak mı?

Son günlerde küçük yaştaki çoçuklara taciz ve tehditler ile ülke gündemini meşgul eden sosyal medya platformu Discord'a dair bir açıklamada Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'dan geldi. Bakan Uraoğlu, "Burası tamamen kapalı bir sistem. Bizim güvenlik birimlerimiz orada her türlü sorgulamayı yapamıyorlar. Bize şikayet gelmesi olayında biz müdahil olvabiliyoruz" ifadelerine yer verdi. Bununla beraber Bakan Uraloğlu, Twitch'in kapatılıp kapatılmayacağı sorususuna ise, "Toplumumuzu korumak için her türlü adımı atacağız." dedi.

Politika

09.10.2024, 17:04

Son dönemde sosyal medya platformları Discort ve Telegram üzerinden küçük yaştaki çoçuklara şantaj ve tehdit olaylarına tepkiler devam ediyor. İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Discord'a ulaşım engelini getirildiğini açıklaması sonrası konuya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'da değindi. Bununla beraber Bakan Uraloğlu, Twitch'in kapıtılmasına sorusuna ise toplumu korumak için her türlü adımı atacaklarını ifade etti.

Discord'un kapalı bir platform olduğunu belirten Uraloğlu, "Bizim güvenlik birimlerimiz orada her türlü sorgulamayı yapamıyorlar. Bize şikayet gelmesi olayında biz müdahil olabiliyoruz" dedi.

Yavuz Ağıralioğlu'nun adresi İçişleri Bakanlığı! Meral Akşener'den 'hayırlı olsun' mesajı Yavuz Ağıralioğlu'nun adresi İçişleri Bakanlığı! Meral Akşener'den 'hayırlı olsun' mesajı Haberi Görüntüle

"DISCORT'U KAPATTIK VE BÜYÜK BİR MEMNUNİYE VAR"

Toplumun Discord platformunun kapatılmasını talep ettiğini söyleyen Uraloğlu, "Bugün bütün toplum kesimlerinde beraber hareket etmemiz gerekiyor. Discord'ta kendi bilgilerinin IP adresleri dahil bizim güvenlik birimlerimizle paylaşmayı reddettiği için biz erişim engeli getirdik" dedi.

Öte yandan Uraoğlu daha önce Discord'u kapatılması durumunda memnuniyet olmayacağını belirterek, "Discord'u kapattık diye çok acayip bir memnuniyet var. 1 hafta önce kapatsaydık bu memnuniyet muhtemelen olmayacaktı" ifadelerine yer verildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading