Bakan Yerlikaya, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Mustafa ile görüştü: 'Türkiye, Filistinli kardeşlerinin yanındadır'

Bakan Yerlikaya, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Mustafa ile görüştü: 'Türkiye, Filistinli kardeşlerinin yanındadır'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ve beraberindekilerle bir araya geldi. Bakan Yerlikaya, Türkiye'nin Filistinli kardeşlerine destek vermeye devam edeceğini söyledi. 

Gündem

17.05.2024, 05:00

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ile görüştü. Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini hatırlatarak "Gazze Filistinlilerindir ve ebediyen de öyle kalacaktır." dedi. 

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

İlk 9 ayda 3 büyük Avrupa ülkesinde zirvede yer aldı! Otomotiv alanında yeni bir ivme.. İlk 9 ayda 3 büyük Avrupa ülkesinde zirvede yer aldı!... Haberi Görüntüle

"GAZZE FİLİSTİNLİLERİNDİR VE EBEDİYEN DE ÖYLE KALACAKTIR"

"Dost ve kardeş ülke Filistin'in kıymetli Büyükelçisi Sayın Faed Mustafa ile bir araya geldik. Sayın Büyükelçiye nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. 7 Ekim'den bu yana zalimlikte sınır tanımayan saldırılarda hayatını kaybeden Filistinli şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta ifade ettikleri gibi, 'Gazze Filistinlilerindir ve ebediyen de öyle kalacaktır.' Türkiye, her daim Filistinli kardeşlerinin yanındadır ve daima da yanında olmaya devam edecektir."

Görüşmede, AFAD Başkanı Okay Memiş ve Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros da hazır bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading