Bakanlık gıda teröristlerini ifşa etti: Yapılan usulsüzlükler pes dedirtti! Et, kaşar ve zeytinyağı alırken...

Bakanlık gıda teröristlerini ifşa etti: Yapılan usulsüzlükler pes dedirtti! Et, kaşar ve zeytinyağı alırken...

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın gıda teröristleri ile mücadelesi devam ediyor. Gıdada sahteciliği sonlandırmak isteyen Bakanlık, yeni ifşa listesini yayımladı. Et, kaşar ve zeytinyağlarında yapılan usulsüzlükler artık pes dedirtti.

Gündem

23.10.2024, 14:29

Gıda sağlığına ilişkin önemli çalışmalar yürüten Tarım ve Orman Bakanlığı taklit-tağşiş, sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar listesini yayınlamayı sürdürüyor. Yapılan son denetimlerde et, kaşar peyniri ve zeytinyağı gözlemlendi. Kırmızı etlerde tek tırnaklı eti ya da piliç etleri tespit edilirken kaşar peynirinde yağ oranı düşük olduğu görüldü.

Herkesin ilgisini çeken sağlığı tehlikeye atan ve taklit-tağşiş yapılan ürünlere her geçen gün yenisi ekleniyor. Vatandaşların sağlıklı gıdaya erişmesi için Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı denetimler sonrası uygunsuz olan ürünleri ifşa etmeye devam ediyor.

Bakırköy'de travma yaratacak bir cinayet daha! Önce kadını öldürdü sonra intihar etti Bakırköy'de travma yaratacak bir cinayet daha! Önce kadını öldürdü sonra... Haberi Görüntüle

SAĞLIKLI GIDAYA ULAŞMAYI HEDEFLİYOR

Birçok kişinin merakal takip ettiği, sağlığa tehlike arz ettiren ve taklit-tağşiş yapılan ürünler konusunda gıda teröristlerin oyunları sürüyor. Vatandaşın sağlıklı gıdayla buluşturmasına yönelik denetimlerini devam ettiren Tarım ve Orman Bakanlığı, uygunsuz ürünleri yayımlaya devam ediyor. Yapılan bu uygulamada birçok ürün listeye dahil edildi ve üreticileri paylaşıldı.

Eurofighter uçak fiyatı 2024 | 1 Eurofighter Typhoon savaş jeti kaç TL? Eurofighter uçak fiyatı 2024 | 1 Eurofighter Typhoon savaş jeti... Haberi Görüntüle

DENETİMLER LABORATUVAR ORTAMINDA GERÇEKLEŞİYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı, denetimlerin ardından örnek alınan ürünleri laboratuvarlarında test ediyor ve ürünlerin içindeki maddeleri ortaya çıkarıyor.

Günlerdir kafalarını kuma gömdüler! Özel Hastaneler Platformu'ndan Yenidoğan çetesiyle ilgili beklenen açıklama! Günlerdir kafalarını kuma gömdüler! Özel Hastaneler Platformu'ndan Yenidoğan çetesiyle ilgili... Haberi Görüntüle

CİDDİ BİR SORUN HALİNE GELDİ

Son yıllarda gıda sahteciliği ciddi bir sorun haline geldi. Et, zeytinyağı, bal, lahmacun ve kebap gibi temel gıdalarda sıkça taklit ve tağşiş olayları görülmekte. Fiyat, tat, renk veya koku gibi unsurlarda bir anormallik fark edildiğinde, bu ürünlerden uzak durmak sağlık açısından büyük önem taşıyor. Şüpheli ürünlerle karşılaşıldığında, ALO 174'ü arayarak ihbarda bulunmak gerekmektedir. Bu sayede, sağlıklı gıda tüketimi için önemli bir adım atılmış olur.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading