Barbaros Demirbaş kimdir? Milli savaş uçağı KAAN'ı hangi pilot uçurdu?

Barbaros Demirbaş kimdir? Milli savaş uçağı KAAN'ı hangi pilot uçurdu?

Milli savaş jetimiz KAAN bugün ilk kez gökyüzüyle buluştu. KAAN'ın ilk uçuşu büyük coşkuyla kutlandı. Milli savaş uçağı KAAN'ı hangi pilot uçurdu? Türk savunm ve havacılık alanında büyük bir adım olan KAAN'ın ilk uçuşunda pilot koltuğunda Barbaros Demirbaş yer alıyordu. Barbaros Demirbaş ilk uçuşun ardından coşkulu kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı. Tarihe geçen Türk Pilot Barbaros Demirbaş kimdir? sorusu ise arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

16.05.2024, 02:22

Türkiye'nin bir hayali daha gerçek oluyor. Türk havacılık ve savunma sanayisinde çok önemli bir adım daha geride kaldı. Yıllar önce tasarımına başlanan yerli savaş uçağı KAAN'ın ilk uçuşu bugün yapıldı. Dev proje uçuş öncesinde fırlatma koltuğu testleri, tam boy statik testi, kontrol yüzeylerinin atalet ve statik testleri, iniş takımı düşürme testleri, sistem entegrasyon laboratuvarında aviyonik sistem testleri, yakıt testleri gibi aşamaları tamamladı. KAAN, son olarak pistte yavaş ve hızlı taksi testlerini gerçekleştirmişti. 2024 yılında gökyüzü ile buluşması için gün sayılırken 21 Şubat Salı günü KAAN ilk uçuşunu yaptı. KAAN'ın ilk uçuşunda pilot koltuğunda test pilotu Barbaros Demirbaş oturdu.

Karşılaşmalar 4. bölüm ne zaman? Karşılaşmalar nereden, nasıl izlenir? Karşılaşmalar 4. bölüm ne zaman? Karşılaşmalar nereden, nasıl izlenir? Haberi Görüntüle

BARBAROS DEMİRBAŞ KİMDİR?

Barbaros Demirbaş başarılı bir uçak pilotudur. Barbaros Demirbaş son olarak yerli savaş jetimiz KAAN'ın ilk test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Barbaros Demirbaş testi tamamladığında coşkulu kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı. Büyük gurur yaşadığımız bu gün Barbaros Demirbaş için de oldukça değerli. Barbaros Demirbaş KAAN'ı ilk kez uçuran pilot olarak tarihe geçti.

Barbaros Demirbaş uluslararası alanda tanınan bir test pilotudur. 

Havacılık alanında kendisini durmadan geliştiren Barbaros Demirbaş Türk havacılık sektörüne de olumlu katkılarda bulunmuştur. 

Çetenin örgütsel şeması! Hastane sevk işlemleri bakın nasıl yürütülmüş Çetenin örgütsel şeması! Hastane sevk işlemleri bakın nasıl yürütülmüş Haberi Görüntüle

KAAN'I HANGİ PİLOT UÇURDU?

KAAN'ın ilk uçuşunda pilot koltuğunda Barbaros Demirbaş vardı. Barbaros Demirbaş uçağı başarılı şekilde havalandırdı ve yere indirdi. 

Habere Tepki Ver

8

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading