Yandex Metrica

Sitede Ara

Barış Alper Yılmaz, Hollandalı gazetecinin ağzını açık bıraktı: Bu nasıl olabilir?

Barış Alper Yılmaz, Hollandalı gazetecinin ağzını açık bıraktı: Bu nasıl olabilir?

Galatasaray ve milli takımın başarılı oyuncusu Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'te sergilediği etkileyici performansını Hollanda maçında da sürdürerek Hollandalı gazetecilerin dikkatini çekti. Özellikle Virgil Van Dijk’a zor anlar yaşatan genç yetenek, futbol otoritelerinden tam not aldı.

Spor

07.07.2024, 13:19

Hollandalı gazeteci Rian Rosendaal, Barış Alper Yılmaz için övgü dolu sözler sarf etti. Fanatik gazetesine konuşan Rosendaal, “Barış Alper Yılmaz çok iyi bir oyuncu. Van Dijk’a çok zor anlar yaşattı ve performansı gerçekten şaşırtıcıydı” dedi. Rosendaal, Türk futbolcunun yeteneklerine hayran kaldığını belirterek, “Bir an ‘Bu nasıl olabilir?’ diye düşündüm” ifadelerini kullandı.

Sporun saygı havası kalmadı! Bülent Uygun'dan hakeme yakışıksız ve sokak ağzıyla küfür imalı sözler: Sporun saygı havası kalmadı! Bülent Uygun'dan hakeme yakışıksız ve sokak... Haberi Görüntüle

"BÜYÜK BİR AVRUPA KULÜBÜNE TRANSFER OLMALI"

Barış Alper Yılmaz’ın büyük bir Avrupa kulübüne transfer olması gerektiğini belirten Rosendaal, “Bu yaz mutlaka büyük bir Avrupa kulübüne gitmeli. Gözlemciler artık onu tanıyacak ve transfer teklifleri gelecektir” diyerek genç futbolcuya olan güvenini dile getirdi.

ManU'dan 60 milyon Euro'luk transfer! ManU'dan 60 milyon Euro'luk transfer! Haberi Görüntüle

EURO 2024'TE GÖSTERDİĞİ PERFORMANS DİKKAT ÇEKTİ

EURO 2024'te Türkiye’nin oynadığı beş maçın tamamında ilk 11’de sahaya çıkan ve 90 dakika boyunca mücadele eden Barış Alper Yılmaz, performansıyla takımının en istikrarlı oyuncularından biri olduğunu gösterdi. Hollanda karşısında sergilediği oyun ise onun yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Oğuz Özyakup neden emekli oldu? Yıldız futbolcu ilk defa açıkladı Oğuz Özyakup neden emekli oldu? Yıldız futbolcu ilk defa açıkladı Haberi Görüntüle

GELECEĞİ PARLAK BİR YILDIZ

Barış Alper Yılmaz, hem Galatasaray’da hem de milli takımda gösterdiği üstün performansla, gelecekte adından sıkça söz ettireceğinin fragmanını sundu. Genç yaşına rağmen saha içindeki olgunluğu ve yetenekleriyle dikkat çeken Yılmaz, Avrupa’nın büyük kulüplerinin radarına girmeyi başardı.

Hollandalı gazetecinin de belirttiği gibi, Barış Alper Yılmaz’ın performansı futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı ve kariyerinin bir sonraki adımı şimdiden merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading