Barış Alper Yılmaz’ın transferdeki kritik detayı: Serbest kalma bedeli ne kadar?

Barış Alper Yılmaz’ın transferdeki kritik detayı: Serbest kalma bedeli ne kadar?

Galatasaray'ın, genç yeteneği Barış Alper Yılmaz ile sözleşme yenileme görüşmelerinde sona gelindi. Sarı-kırmızılı kulübün, 24 yaşındaki milli futbolcu ile 4 yıllık yeni bir sözleşme için anlaşmaya vardığı iddia edildi. 

Spor

16.10.2024, 12:38

Son zamanlarda büyük çıkışlar yakalayan Galatasaray'ın genç futbolcusu Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzalanması an meselesi. Yıldız futbolcu ile  4 yıllık bir sözleşme için yılda 1.7 milyon euro kazanacağı ve her yıl maaşına 100 bin euro zam yapılacağı öne sürüldü.

Fenerbahçe’de maaş krizi: Osayi-Samuel imzalamazsa ara transferde satılacak! Fenerbahçe’de maaş krizi: Osayi-Samuel imzalamazsa ara transferde satılacak! Haberi Görüntüle

35 MİLYON EURO SERBEST KALMA BEDELİ 

Galatasaray ile Barış Alper Yılmaz'ın 35 milyon euroluk serbest kalma bedeli üzerinde prensipte anlaştığı ifade edildi. Ancak bu maddenin sözleşmeye eklenip eklenmeyeceği konusunda tarafların ilerleyen günlerde son kararı vereceği belirtildi.

Son dakika... Türkiye-Karadağ maçında 11'ler belli oldu: Yunus Akgün sürprizi Son dakika... Türkiye-Karadağ maçında 11'ler belli oldu: Yunus Akgün sürprizi Haberi Görüntüle

PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU 

Sözleşmeye başarı bonuslarının da dahil edilmesi beklenirken, Barış Alper Yılmaz'ın bu sezon sergilediği performans dikkat çekiyor. Genç yıldız, 13 maçta forma giyerek 4 gol ve 1 asist kaydetti.

Galatasaray taraftarları ve futbol kamuoyu, Barış Alper Yılmaz'ın sözleşme yenileme sürecindeki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading