Bartın 3 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Bartın'da hangi ilçelerde okullara tatil var?

Bartın 3 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Bartın'da hangi ilçelerde okullara tatil var?

Meteoroloji’den gelen aşırı yağış ve fırtına uyarısı sonrasında Bartın’da Perşembe günü yarın okullar tatil mi sorusu yeniden gündem oldu. Peki, Bartın 3 Ekim okullar tatil mi?

Gündem

02.10.2024, 10:32

Meteoroloji’den Bartın il geneli için aşırı yağış ve fırtına uyarısı geldi. Akşam saatlerinde etkili olan yağışlar nedeniyle günlük yaşam olumsuz etkilendi. Karasu Deresi'nin taşması sonucunda beldeye ulaşımda zorluklar yaşandı.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “(01.10.2024 Salı günü) Batı Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde şiddetli, yer yer aşırı (100 kg/m2/12 saat ve üzeri), Düzce, Sinop, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

Öğrencilerde son uyarılarla birlikte Bartın’da yarın 3 Ekim Perşembe gününde okulların tatil ilan edilip edilmediğini sorgular oldu.

Bartın 3 Ekim okullar tatil mi

TB-3 ve ANKA-III müjdesi! Selçuk Bayraktar'tan heyecanlandıran açıklama: İlk kez olacak TB-3 ve ANKA-III müjdesi! Selçuk Bayraktar'tan heyecanlandıran açıklama: İlk kez... Haberi Görüntüle

BARTIN 3 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Bartın’da hafta başından bu yana devam eden aşırı yağışlar ve fırtına nedeniyle son olarak valilik tarafından yapılan açıklamada okullar tatil edildi. Ancak şu ana kadar Bartın Valiliği’nden bir haber gelmediğinden dolayı yarın 3 Ekim Perşembe gününde okullar tatil değildir.

Bartın Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilerek göre ilimiz genelindeki olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle 02.10.2024 Çarşamba günü il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim-öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 02.10.2024 tarihinde 1 (bir) gün süreyle idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading