Yandex Metrica

Sitede Ara

Bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları Ramazan Bayramında dağıtım yapacak mı?

Bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları Ramazan Bayramında dağıtım yapacak mı?

Ramazan Bayramında kargo firmalarının çalışıp çalışmadığı merak edilerek araştırılıyor. Özellikle internet alışverişini tercih eden ve kargo alıp gönderecek kişiler Ramazan bayramı boyunca kargo dağıtımının devam edip etmediğini merak ediyor. 

Gündem

17.05.2024, 20:12

Kargo firmaları Ramazan Bayramı boyunca dağıtıma devam edecek mi, bayramda kargo firmaları açık mı? sorularının yanıtları binlerce vatandaş tarafından merak edilerek araştırılıyor. 

Bayram tatilinin resmen başmalasıyla birlikte vatandaşlar arama motorlarında "Bayramda kargolar açık mı? Ramazan Bayramında kargo şirketleri çalışıyor mu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Bayramda kargoların çalışma saatleri merak ederek araştırılıyor. İşte 9-10-11-12 Nisan boyunca kargoların durumu.

Türkiye öyle bir icat yaptı ki! ABD, Çin ve Rusya'ya şoka girdi: Uzaya Türk mührü vurulacak! Türkiye öyle bir icat yaptı ki! ABD, Çin ve Rusya'ya... Haberi Görüntüle

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI?

Kargo firmaları hafta içi ve cumartesi günleri hizmet verirken pazar günleri ve resmi tatillerde ve dini bayramlarda hizmet vermiyor.

Sendeo Kargo, Hepsijet, Sürat Kargo, PTT Kargo, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, ve diğer kargo şirketlerinin bayramda hizmet vermeyeceği belirtildi. 

Kargo çalışma saatleri ile ilgili sorularınızı firmaların çağrı merkezlerinden öğrenebilirsiniz.

Aras Kargo: 444 25 52

Yurtiçi Kargo: 444 99 99

MNG Kargo: 0(850) 222 06 06

Sürat Kargo: 0850 202 0 202

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading