Yandex Metrica

Sitede Ara

Bebek katili Netanyahu o ülkeden soykırıma destek istedi: Bizim zaferimiz sizin zaferinizdir

Bebek katili Netanyahu o ülkeden soykırıma destek istedi: Bizim zaferimiz sizin zaferinizdir

Fransız kanalına konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Fransız halkından işgale destek istedi. Netanyahu, "Bizim zaferimiz sizin zaferinizdir. Bizim zaferimiz, İsrail'in antisemitizme karşı zaferidir, Yahudi-Hıristiyan medeniyetinin barbarlığa karşı zaferidir. Bu Fransa'nın zaferidir. Biz burada kaybedersek siz de burada kaybedersiniz. Biz burada kazanırsak, siz de kazanırsınız." dedi.

Dünya

31.05.2024, 10:49

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 8 aydır devam ederken bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu şu ana kadar 36 bini aşkın masum Filistinliyi katlederken 79 binden fazla insanı da yaraldı.

Dünyanın gözü önünde soykırıma imza atan ve ateşkes çağrılarına kulağını tıkayan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Fransız kanalı LCI'ye konuştu.

Netanyahu, verdiği röportajda, UCM Başsavcısı'nın "Hamas liderleri ile İsrail'in demokratik yollarla seçilmiş liderleri arasında sahte bir eşdeğerlik kurduğunu" iddia ederek, yakalama kararı başvurusunu "delilik" olarak niteledi.

Mahkemenin iddia ettiği gibi sivilleri aç bırakma politikalarının olmadığını iddia eden Netanyahu, ''UCM Başsavcısı Han'ın hakkımda sunduğu gerekçeler uydurma Gazze'de kıtlığı önlemek için her şeyi yapıyoruz.'' dedi. 

Tehlike geliyor! Eriyen Himalaya buzullarında 1700 antik virüs keşfedildi! Tehlike geliyor! Eriyen Himalaya buzullarında 1700 antik virüs keşfedildi! Haberi Görüntüle

''BİZİM ZAFERİMİZ SİZİN ZAFERİNİZDİR''

Fransız kanalına konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Fransız halkından işgale destek istedi. Netanyahu, "Bizim zaferimiz sizin zaferinizdir. Bizim zaferimiz, İsrail'in antisemitizme karşı zaferidir, Yahudi-Hıristiyan medeniyetinin barbarlığa karşı zaferidir. Bu Fransa'nın zaferidir. Biz burada kaybedersek siz de burada kaybedersiniz. Biz burada kazanırsak, siz de kazanırsınız." dedi.

ABD'de katliam 'geliyorum' demiş! FBI katili sorgulayıp geri bırakmış ABD'de katliam 'geliyorum' demiş! FBI katili sorgulayıp geri bırakmış Haberi Görüntüle

EYLEMCİLERİ SUÇLADI

Netanyahu, Gazze'de sivil kayıplara ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi;

''Askeri kayıplara kıyasla Gazze'deki sivil kayıplar, modern şehir savaşlarında görülen en düşük oranda. Dünya genelinde İsrail'e karşı düzenlenen protesto gösterilerini doğru bulmuyorum. Eylemciler İsrail’in demokrasisini hedef alıyor.''

Bilim adamlarından büyük keşif! Dünyanın yarısı büyüklüğüne dev göl keşfedildi! Bilim adamlarından büyük keşif! Dünyanın yarısı büyüklüğüne dev göl keşfedildi! Haberi Görüntüle

''FİLİSTİN'İ TANIMAYACAĞIZ''

Öte yandan Filistin devletini tanıyıp tanımayacaklarına ilişkin Netanyahu, Filistin'in "barışçıl bir devlet" olmayacağını iddia ederek, "Onlara şimdi bir devlet verirseniz bu, teröristler için mümkün olan en büyük ödül olacaktır." ifadelerini kullandı.

Netanyahu, İsrail'in Gazze'yi işgaline yönelik soruya ise "Gazze'yi işgal etmek gerekecek mi bilmiyorum ama teröristleri durdurmak için her an oraya girebilmemiz gerekecek." şeklinde yanıt verdi.

120 milyon dolarlık zarar! Libya'da petrol ve gaz üretimi durdu 120 milyon dolarlık zarar! Libya'da petrol ve gaz üretimi durdu Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Netanyahu röportajının yayımladığı sırada yüzlerce kişi televizyon binasının önünde toplanarak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını ve savaş suçuyla itham edilen Netenyahu'ya propaganda yaptırılmasını protesto etti.

Habere Tepki Ver

0

1

3

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading