'Bedelini ağır ödeyecekler!' MSB'den açıklama: 41 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, "Dün akşamdan (23 Ekim) itibaren 47 terör hedefinin vurulduğu Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki hava harekatlarında, ilk belirlemelere göre 2’si üst düzey olmak üzere 59 terörist etkisiz hale getirildi" denildi.  

Gündem

24.10.2024, 15:26

Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken Milli Savunma Bakanlığı'ndan yeni bir açıklama geldi. Bakanlık açıklamasında son bir haftada 59 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. TUSAŞ'a yönelik hain saldırının ardından Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen operasyondan yeni görüntüler de paylaşıldı.

İtalyan devi o modelin üretimini durdurdu: Gelmiş geçmiş en çok satılandı.. İtalyan devi o modelin üretimini durdurdu: Gelmiş geçmiş en çok... Haberi Görüntüle

59 TERÖRİST ETKİSİZ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, "Dün akşamdan (23 Ekim) itibaren 47 terör hedefinin vurulduğu Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki hava harekatlarında, ilk belirlemelere göre 2’si üst düzey olmak üzere 59 terörist etkisiz hale getirildi" denildi.  

Milli Savunma Bakanı Güler, "29'u Irak, 18'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere toplam 47 terör hedefi tam isabetle vurulmuş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir." açıklamasında bulundu.

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, dün gece yarısı Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen hava harekatlarına ait yeni görüntüleri paylaştı.

Böyle vahşet ne görüldü ne duyuldu! Babası ve kardeşini yaralayıp diri diri yaktı Böyle vahşet ne görüldü ne duyuldu! Babası ve kardeşini yaralayıp... Haberi Görüntüle

GECE YARISI TERÖR HEDEFLERİ YERLE BİR EDİLMİŞTİ

MSB'den gece yarısı yapılan açıklamada "Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde terörist hedeflere hava harekatı icra edilmiş, 32 hedef başarılı şekilde imha edilmiştir. Hava harekatlarımız kararlı şekilde devam etmektedir" ifadeleri yer almıştı.

Elazığ 18 Ekim okullar tatil mi? Yarın Elazığ'da okullara deprem tatili var mı? Elazığ 18 Ekim okullar tatil mi? Yarın Elazığ'da okullara deprem... Haberi Görüntüle

MSB'DEN TUSAŞ AÇIKLAMASI

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Kıymetli Basın Mensupları, Millî Savunma Bakanlığı Basın Bilgilendirme Toplantısı’na hoş geldiniz. Öncelikle, dün terörle mücadelemizin etkinliğinin artırılmasına büyük katkıları olan TUSAŞ’ın Kahramankazan/Ankara’da bulunan tesislerine yönelik gerçekleşen menfur terör saldırısını bir kez daha lanetliyor; şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bekamıza ve halkımızın güvenliğine yönelen tüm tehdit ve tehlikelere karşı mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürecek, teröristler insanımızı hedef almanın bedelini ödeyeceklerdir.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading