Belgard kırmızı beyaz! Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlığı: Caddeler, sokaklar Türk bayrağı ile donatıldı

Belgard kırmızı beyaz! Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlığı: Caddeler, sokaklar Türk bayrağı ile donatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sırbistan'ın başkenti Belgrad ziyareti öncesi umalı bir hazırlık yapıldı. Adeta Türkiye'yi andıran şehir kırmızı beyaza büründü.

Politika

11.10.2024, 12:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı n Arnavutluk'da yapmış olduğu ziyarler sonrası bir dahaki durağı Sırbıistan'ın başkenti Belgard oldu. Özel uçak "TUR" ile seyahat eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye saati ile 20:15'te iniş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişini heyecanla bekleyen Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandr Vucic tarafından yapılan karşılama töreni sonrası şehre geçildi. Öte yandan Vucic ile beraber Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy ve Novi Pazar Başkonsolosu Osman Peşmen'de hazır bulundu.

Yapılan ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün eşlik etti.

Bu da böyle emeklilik hayali! Ekip biçme işi bakın neye dönüştü: CHP'li eski başkan hazine arazisinde uyuşturucu üretirken yakalandı Bu da böyle emeklilik hayali! Ekip biçme işi bakın neye... Haberi Görüntüle

ŞEHİR KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Sırbistan'ın başkenti Belgrad, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi öncesi iyi bir hazırlık yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyatetini heyecanla beklenen şehir adete Türkiye oldu. Şehrin hemen her noktası kırmızı beyaz bayrağımız ile donatıldı. Sırbistan bayraklarınında yer aldığı şehir kırmızı beyaza büründü. Sırbistan devletinin bu ince hareketi şehirde bulunan türk vatandaşları tarafından da takdir topladı.

Yavaş adaylığını ilan etmişti! Özgür Özel'den açıklama: 'Söz konusu değil' Yavaş adaylığını ilan etmişti! Özgür Özel'den açıklama: 'Söz konusu değil' Haberi Görüntüle

EVİNDE HİSSETİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Sırbistan devleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iyi bir misafirperverlik yapma hazırlığı içerisine girdi. Bugün sırbistan basının yer alan haberlerde bu duruma işaret etti. Sırbistan basınına yer alan haberlerde "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Belgrad’da kendi evinde hissetmesi için başka ne yapmalıydık?" İfadelerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading