Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş geleceğine yatırım yapıyor! Berkay Yılmaz için transfer harekatı başladı

Beşiktaş geleceğine yatırım yapıyor! Berkay Yılmaz için transfer harekatı başladı

Beşiktaş, Almanya'nın Freiburg takımında başarılı performans sergileyen 19 yaşındaki sol bek Berkay Yılmaz'ı ocak ayında kadrosuna katmak için transferde ciddi adımlar atıyor. İddialara göre, genç yetenek için Beşiktaş dışında 4 takımın da ilgisi bulunuyor.

Spor

23.01.2024, 21:48

Beşiktaş, ara transfer dönemi öncesi geleceğin sol beki olarak gösterilen Berkay Yılmaz'ı kadrosuna katmak için kararlı bir şekilde hareketleniyor. Marca'nın haberine göre, Türk Milli Takımı'nın potansiyel sol beki için siyah-beyazlı ekip ocak ayında önemli bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye, Dünya Kupası'na erken veda etti: eMilli Takım elendi Türkiye, Dünya Kupası'na erken veda etti: eMilli Takım elendi Haberi Görüntüle

YOĞUN REKABET

2005 doğumlu Berkay Yılmaz'a sadece Beşiktaş'ın değil, aynı zamanda Real Betis, PSV Eindhoven ve Eintracht Frankfurt'un da talip olduğu belirtiliyor. Real Betis'in Juan Miranda'nın yerine Berkay'ı düşündüğü ifade edilirken, diğer iki kulüp ise genç oyuncuyu takip ediyor.

Mourinho, Rize'yi dağıttı! Spor yorumcuları Rizespor- Fenerbahçe maçını değerlendirdi Mourinho, Rize'yi dağıttı! Spor yorumcuları Rizespor- Fenerbahçe maçını değerlendirdi Haberi Görüntüle

Galatasaray'da flaş ayrılık: Zaha gönderildi Galatasaray'da flaş ayrılık: Zaha gönderildi Haberi Görüntüle

BAŞARILI PERFORMANS

Genç sol bek Berkay Yılmaz, Freiburg'un ikinci takımına yükselmeden önce U19 kategorisinde etkileyici bir performans sergiledi. 3. Lig'de çıktığı 4 maçta 1 gol atan ve 2 asist yapan Berkay, Türkiye U19 Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Freiburg ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Az Alkmaar-Fenerbahçe maçı ne zaman,saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi maç programı… Az Alkmaar-Fenerbahçe maçı ne zaman,saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi maç... Haberi Görüntüle

ÇOK YÖNLÜ YETENEK

Sol ayağı güçlü olmasının yanı sıra her iki kanatta da görev yapabilen Berkay Yılmaz, genç yaşına rağmen sergilediği çok yönlü performansla dikkat çekiyor. Beşiktaş'ın bu yetenekli oyuncuyu kadrosuna katmak için gösterdiği ilgi, transfer sürecini merakla bekleyen futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading